Stäng

Fredrik Bartoft – huvudvärk och smärta i ländrygg

Fredrik Bartoft – huvudvärk och smärta i ländrygg

”Man får hjälp med ett helhets-tänk, vilket jag gillar. Jag är väldigt nöjd med både bemötande, behandlingar och den ”mer-service” som jag har fått!”

Manipulation.
När Fredrik Bartoft först kom till Access Rehab led han av både huvudvärk och smärta i ländryggen. Fredrik är en aktiv person som både styrketränar mycket och arbetar hårt med kroppen på jobbet, där han är fastighetsskötare. Han har sedan tidigare haft reumatiska besvär och han var nu orolig för att dessa besvär hade kommit tillbaka.
Hos Access Rehab fick Fredrik flera olika behandlingar. Höften justerades och det gavs massage och akupunktur samt stretchbehandling. Hans terapeut utförde också en undersökning där det kunde konstateras att han sannolikt inte hade fått tillbaka sin reumatism.
Något som hans reumatolog också senare bekräftade.
Efter det första behandlingstillfället blev Fredrik av med sin huvudvärk och efter ytterligare några behandlingar försvann även smärtan i ländryggen.
Under behandlingarna fick han också flera råd kring olika kostalternativ som varit honom behjälpliga. Han fick även flera konkreta stretchövningar att ta med sig hem och han tycker att det har fungerat väldigt bra med hemträningen. På frågan om hur han upplever sin behandling på kliniken, totalt sett, svarar han:
– Man får hjälp med ett helhets-tänk, vilket jag gillar. Jag är väldigt nöjd med både bemötande, behandlingar och den ”mer-service” som jag har fått!

Läs mer om våra samarbeten med