Stäng

Access Rehab

Marknadsansvarig Access Rehab

OBS! Denna annons är inte aktuell för närvarande 2015-01-30

Vi söker en marknadsansvarig som ansvarar för marknadsfrågor högt, brett och allt däremellan samt tar en aktiv roll i ledningsgruppen. Du kommer hjälpa oss att fortsätta utveckla och bygga vår verksamhet i en expansiv fas. Vi söker dig som vill ta helhetsansvaret för vår kommunikation till kunder, personal och arbetssökande Som marknadsansvarig är du den som självständigt skall leda och utveckla marknadsarbetet. Vi erbjuder dig möjligheten att få jobba i en entreprenörsdriven organisation i stark tillväxt där din kreativitet får utrymme och du blir delaktig i alla moment. Du måste ha en stor affärsmässig förmåga att få ut det mesta möjliga ur marknadsbudgeten samtidigt som du är nyfiken, trendkänslig och omvärlds- och människointresserad. Du kommer in i bolaget i ett spännande skede. Access Rehab har höga ambitioner för tillväxt och positionering av varumärket. Mycket är på plats men vi söker dig som med energi och fokus vill driva den fortsatta utvecklingen av marknadsföringen. Du kommer därmed ha stora möjligheter att påverka det framtida arbetet och processerna.

Arbetsuppgifter och ansvar

I denna roll blir du ytterst ansvarig för marknadsfrågor och ingår i Access Rehabs ledningsgrupp för det strategiska arbetet. Ansvaret innebär att skapa och ansvara för genomförandet av marknads-planen, vilket i kombination med ett nära och affärsmässigt samarbete med klinikansvariga blir avgörande för framgång i rollen. Du fungerar som en inhousebyrå där du stöttar våra kliniker i alla frågor kring marknadsföring och kommunikation. Dina främsta mål i denna tjänst är att generera kunder till våra kliniker, befästa vårt starka varumärke samt stötta organisationen i vår vision att bli de som hjälper nordens idrottare att prestera på sin högsta nivå och därigenom uppnå sina mål.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar för webb och intranät, mediakontakter, att skriva press releaser och nyhetsbrev, utveckla kampanjer, anordna event, ta fram marknads- och mässmaterial och löpande kontakter med de vi sponsrar. Hos oss innebär det att du själv sköter uppgifter som vanligtvis är spridda på flera personer och underleverantörer. I denna roll kommer du bland annat att fungera som projektledare, kommunikationsstrateg, formgivare, copywriter, analytiker, festfixare, medieköpare och omvärldsanalytiker. Du behöver helt enkelt kunna genomföra alla delar av ett projekt från strategi till färdig produkt.
Din närmaste chef är VD på Access Rehab som du tillsammans med utvecklar och följer upp marknadsplanen.

Erfarenhet/personlighet

Viktiga egenskaper är att du kreativ och nytänkare, är en duktig projektledare som kan driva saker självständigt, att du är en bra kommunikatör och du ska inte heller vara rädd för att ta tag i saker. Idag arbetar du framgångsrikt i en liknande roll och har god inblick i såväl sociala medier som traditionella kanaler. Du är van att arbeta såväl strategiskt som operativt med förståelse för att marknadsföringen ska vara både varumärkesbyggande och säljande. Du har förmågan att utarbeta marknadsplaner och arbeta mot mätbara mål. Du är ensam i rollen på marknadsavdelningen vilket kräver att du är självgående och driven men det ger dig samtidigt frihet att strukturera på bästa sätt.
Du är mål- och resultatorienterad och van att uppnå överenskomna mål. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla värdesätts extra. Om du samtidigt är social och utåtriktad kommer du till din fulla rätt hos oss.
Du som börjar hos oss får goda anställningsvillkor och möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som vi strävar efter att kontinuerligt utveckla. Tjänsten är en deltids anställning, med placering i Stockholm. Lön enligt överenskommelse.

Access Rehab

Access Rehab har idag en klinik på Sveavägen och öppnar inom kort i Hammarby Sjöstad och Karlskrona. Vi som arbetar på Access Rehab är alla specialister på muskel- och ledbesvär. Vi är naprapater, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare. Tillsammans har vi lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla, rehabilitera och förebygga idrottsskador och arbetsrelaterade besvär.
Du som vill växa med Access Rehab, sänd snarast din ansökan tillsammans med ditt CV till jobb@accessrehab.se, märk ansökan med Marknadsansvarig Access Rehab.