Access Rehab

Arbeta hos oss

Vi brinner för att idrottare ska kunna prestera på sin högsta nivå och vi älskar det vi gör!

En arbetsplats där du ständigt utvecklas

Access Rehab är en specialistklinik för idrottare och motionärer både vid akuta idrottsskador och vid långvariga besvär. Hos oss arbetar du tillsammans med ett stort team av andra specialister inom muskuloskeletal vård – naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massörer. Tillsammans har vi omfattande kunskap av överbelastningsproblematik.

Entreprenörsdrivet och expansivt företag

Vi är ett expansivt företag, som utsågs till ett av Dagens Industris Gasellföretag. Idag finns vi med sju kliniker på sex orter: Stockholm, Östersund, Karlskrona, Malmö, Falun och Oslo. Men vi planerar att under de närmaste åren öppna på fler orter. Varje klinik har sin egen klinikchef som ansvarar för det dagliga arbetet, och överallt är vi noga med att våra behandlingsmetoder ska ha sin grund i evidens.

Delaktighet och engagemang

Vad som kännetecknar Access Rehab är det stora engagemanget för både arbetet och kunderna. Vi älskar det vi gör och att jobba här är att vara i ständigt utveckling. Eftersom vi vill ligga i absolut framkant får alla anställda löpande vidareutbildning, uppdatering inom forskning och även möjlighet att utveckla sina specialområden.
Här får du också var med och utveckla företaget. Alla terapeuter är anställda och många har något uppdrag i företagets olika utskott för sådant som patientsäkerhet, utbildning och forskning.

Genuint intresse för muskuloskeletal vård

Du som vill jobba hos oss behöver vara legitimerad vårdgivare med ett genuint intresse för modern sjukvård. Du har ett kliniskt tänkande och kunskap om rådande evidens. Vi ser gärna att du kontinuerligt har vidareutbildat dig inom smärtfysiologi, fysioterapi, manuell terapi och liknande. Som person är du erfaren och trygg och arbetar självgående och strukturerat.
Om du tror att du skulle passa in hos oss, skicka gärna in ditt CV och ett personligt brev till jobb@accessrehab.se.
Varmt välkommen!
Klicka här för att se vilka vi är!

Access Rehab expanderar! Nu söker vi en ny terapeut i Stockholm till vår klinik i Hammarby Sjöstad. Intresserad?

Klicka här för att se om du besitter erfarenhet som passar in i de områden vi planerar att expandera!

Samarbetspartners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse.

Läs mer >>

Distributör för Redcord

Redcord är en av världens främsta aktörer när det gäller utrustning för avancerad aktiverings- och stabilitetsträning.

Läs mer >>

Övriga företagsuppgifter

Pressrum

Välkommen till Access Rehabs pressrum. Här kan du som arbetar inom media hitta mer information om oss.

Läs mer >>

Arbeta hos oss

Vi brinner för att idrottare ska kunna prestera på sin högsta nivå och vi älskar det vi gör!

Läs mer >>