Stäng

Access Rehab

Vill du jobba med modern vård i ett engagerat team?

Nu söker vi en leg. naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut till ett 60-100%igt vikariat till vår klinik på Rosenholm i Karlskrona. På kliniken jobbar idag två kiropraktor, en naprapat och en massör. En av våra kiropraktorer kommer att vara föräldraledig from midsommar varför vi nu behöver en ersättare under hennes föräldraledighet.

Access Rehab arbetar med aktiva behandlingar för en hållbar hälsa. Vår vård är modern och evidensbaserad och patientunderlaget är brett och varierande. Såväl unga som äldre, kvinnohälsopatienter, idrottare, motionärer och kontorspersonal söker hjälp hos oss för sin smärta och besvär.

Vi söker alltså dig som är legitimerad naprapat, fysioterapeut eller kiropraktor och som har ett genuint intresse av manuell medicin och smärtproblematik till ett 60-100%igt vikariat till vår klinik i Karlskrona. Du bör vara driven och gärna ha jobbat ett par år i branschen samt ha ett modernt kliniskt tänkande som baseras på erfarenhet och kunskap om den rådande evidensen. Meriterande är utbildning inom manuell medicin, akupunktur, löpcoach och/eller PT-certifiering.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som du själv kan vara med att utforma. Du kommer att jobba i ett team på 3-4 personer på din klinik samtidigt som du ingår i ett större team av naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massörer som tillsammans har omfattande erfarenhet av smärt- och överbelastningsproblematik.  Vi respekterar och stöttar varandra och nivån på engagemanget för kunderna och arbetet är hög.  Vi arbetar kontinuerligt med utbildning och utveckling där alla i företaget är delaktiga, på ett eller annat sätt. och vi har som målsättningen att träffas alla och ”teambuilda” tillsammans någon gång per år. Att ha en bra värdegrund och hållbarhetskultur är viktigt för oss. Vi arbetar därför aktivt med att implementera vår värdegrund AKT som står för;  Ansvar, Kompetens och Trygghet, i vårt dagliga arbete på kliniken.

Besök också gärna Reco.se för att se vad närmare 800 kunder tycker om oss.

Låter detta intressant?

Om du vill vara verksam i Karlskrona och besitter erfarenhet som skulle passa in hos oss är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till elenore@accessrehab.se. Märk din ansökan Karlskrona. Läs mer om våra olika kliniker 

Vår vision är att vi ska vara bäst på att behandla och förebygga smärta genom att utveckla och stärka våra terapeuter.  


Ninni Norberg är legitimerad kiropraktor och klinikansvarig på Access Rehab i Karlskrona

Mer info om Karlskrona

Access Rehab
Arenavägen 3, Plan 2,
371 55 Karlskrona
Telefon: 010-202 30 20