Stäng

Access Rehab

Vill du jobba med modern vård i ett engagerat team?

Nu söker vi en leg. sjukgymnast/fysioterapeut med specialist-inriktning OMT eller leg. naprapat till en 60-100%ig tjänst på vår fina klinik på Rosenholm i Karlskrona. På kliniken jobbar idag en naprapat, en kiropraktor och en fysioterapeut under hårt tryck varför vi nu behöver förstärkning.

Access Rehab arbetar med aktiva behandlingar för en hållbar hälsa! Vår vård är modern och evidensbaserad och patientunderlaget är brett och varierande. Såväl unga som äldre, kvinnor, idrottare, motionärer och kontorspersonal söker hjälp hos oss för sin smärta och besvär.

Vi söker alltså dig som är legitimerad sjukgymnast eller fysioterapeut med specialist-inriktning OMT eller dig som är legitimerad naprapat och som har ett genuint intresse av manuell medicin och smärtproblematik till en 60-100%ig tjänst till vår klinik i Karlskrona.  Det är också ett plus om du är intresserad av kvinnohälsa, Du bör vara driven och ha jobbat några år i branschen samt ha ett modernt kliniskt tänkande som baseras på erfarenhet och kunskap om den rådande evidensen.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som du själv kan vara med att utforma. Du kommer att jobba i ett mindre team på din ort samtidigt som du ingår i ett stort team av naprapater, sjukgymnaster, kiropraktor och massör som tillsammans har omfattande erfarenhet av smärt- och överbelastningsproblematik.  Access Rehab består idag av 4 kliniker, en vardera i Stockholm, Falun och Karlskrona och Ronneby. Drygt 20 personer arbetar i företaget och nivån på engagemanget för kunderna och arbetet är hög. Vi har ca 3200 oberoende rekommendationer på Reco med ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga. Hos oss är samtliga terapeuter anställda och varje klinik har sin egen klinikchef som ansvarar för det dagliga arbetet. Alla är delaktiga på ett eller annat sätt i företagets utveckling och vi träffas minst 2 ggr/år och ”teambuildar” tillsammans.

Att ha en bra värdegrund och hållbarhetskultur är viktigt för oss. Vi har därför ringat in de värderingar kring gemenskap, kvalitet och utveckling som kännetecknar vårt företag och vi jobbar aktivt mot att omsätta dessa i vår vardag.

Låter detta intressant?

Om du vill vara verksam i Karlskrona och besitter erfarenhet som skulle passa in hos oss är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@accessrehab.se. Märk din ansökan Karlskrona. Läs mer om våra olika kliniker 
Att arbeta på Access Rehab innebär att du arbetar i ett entreprenörsdrivet företag.  Vår vision är , – att skapa, utveckla och vårda specialister.

Andreas Bjurman VD Access Rehab
“Access Rehabs vision bygger på tanken att ett företag aldrig blir bättre än sina medarbetare. Mer engagerade medarbetare ger nöjdare kunder och bättre resultat, vilket lägger grunden för stabilitet och tillväxt.” Andreas Bjurman, VD Access Rehab


Maria, Ninni och Catarina på kliniken i Karlskrona. Mer info om Karlskrona

Access Rehab
Arenavägen 3, Plan 2,
371 55 Karlskrona
Telefon: 010-202 30 20