Stäng

Våra kliniker

Karlskrona

Vår klinik i Karlskrona ligger i testlabbet på Rosenholm och till oss kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss. På kliniken arbetar vår kiropraktor – Ninni som har 20 års klinisk erfarenhet som terapeut, vår erfarne kiropraktor Patricia samt naprapat Jakob och vår massage-terapeut Anna-Karin.

Våra öppettider

Må, Ti, To 8-17, On 8-20.00, Fre 8-12

Access Rehab ger dig en modern evidensbaserad sjukvård vid:

-ryggbesvär/ryggskott
-nackproblematik
-smärta i höfter, knän och fötter
-kvinnohälsa
-idrottsskador

…och andra besvär som kan drabba muskler och leder. Vi jobbar med en individanpassad plan som innehåller både manuell behandling och övningar/träning då vår målsättning är att komma tillrätta med orsaken till dina besvär så du kan hålla dig problemfri framöver också. 

Hitta till oss och hur går det till?

Vi finns på Arenavägen 3. Följ de ”gröna skyltarna” mot NKT Arena och håll utkik efter en grön Access Rehab beachflag och skylt vid ingången. Kliniken ligger i första huset på vänster sida. När du är inne i byggnaden tar du till vänster uppför trappan eller hissen till höger. Parkering finns direkt till vänster efter rondellen, på baksidan av huset och även framför Galären skola. Handikapp-parkering finns framför ingång Arenavägen 3

Första besöket

Innan ditt första besök hos oss önskar vi att du fyller i en hälsodeklaration. I samband med din bokning får du ett mail med en länk så du kan göra det på nätet. Har du inte möjlighet att göra det innan så kan du fylla i den när du kommer till oss. Vänligen kom ca 10 min innan i så fall så du hinner göra det.

Betalning och pris

Nybesök/återbesök 835 kr
Stötvåg nybesök 835 kr
Stötvåg återbesök 525 kr
Massage/idrottsmassage/graviditetsmassage
1130 kr för 55 min, 710 kr för 25 min
Personlig träning 830 kr

Vi accepterar kortbetalning, Swish och  presentkort.

Sjukvårdsförsäkring

Vi anlitas av alla de ledande försäkringsbolag i Sverige så din sjukvårdsförsäkring gäller hos oss.

Avbokning

Behöver du avboka din tid ber vi dig göra detta senast 12 timmar innan din behandling. Vid uteblivet besök debiteras fullt arvode.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos oss till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort här!

Friskvårdsbidraget

Du är varmt välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag på våra massage-behandlingar och träningstimmar. Vi samarbetar med ePassi, Benify och Wellnet. Om du är osäker på vad som gäller kring detta så ring oss – så berättar vi mer.

Se alla våra behandlingar och tjänster här