Stäng

Våra kliniker

Karlskrona

Med anledning av den rådande situationen kring det smittsamma Corona-viruset ber vi alla våra patienter att bära munskydd vid besök på någon av våra kliniker.

Vår klinik i Karlskrona ligger i testlabbet på Rosenholm och till oss kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss. På kliniken arbetar tre terapeuter med lång erfarenhet, en naprapat – Catarina, en fysioterapeut – Maria och en kiropraktor – Ninni (också verksam på vår klinik i Järnavik). Vår fysioterapeut är etablerad mot Region Blekinge och vår naprapat och kiropraktor bokar du på privat vård (ej regiontaxa). På må och onsd har vi lediga akuttider kl 11 hos vår naprapat Catarina. Dessa bokas endast via telefon mellan 7.00-9.00 samma dag.

Access Rehab ger dig en modern evidensbaserad sjukvård vid ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Efter behandlingen vill vi att du ska hålla dig problemfri framöver också, och hjälper dig därför gärna att träna på rätt sätt. Allra helst så att vi kommer till rätta med orsaken till problemen – och du får lite högre livskvalitet.

Mer om våra terapeuter: Catarina är  leg. naprapat och vidareutbildad inom screening, träning och individanpassad rehabilitering för elitutövare. Maria är leg. fysioterapeut med specialistkompetens inom fysisk aktivitet och idrottsmedicin där hon har 10 års erfarenhet av arbete med idrottsrelaterade skador. Ninni är legitimerad kiropraktor med 20 års klinisk erfarenhet av att arbeta som terapeut.

Se nedan också våra kundomdömen via Reco där över 420 personer ger oss ett snittbetyg på 4,5 av 5 möjliga.

Maria, Ninni och Catarina på vår klinik i Karlskrona

Hitta till oss:

Vi finns på Arenavägen 3. Följ de ”gröna skyltarna” mot NKT Arena och håll utkik efter en grön Access Rehab beachflag och skylt vid ingången. Kliniken ligger i första huset på vänster sida. När du är inne i byggnaden tar du till vänster uppför trappan eller hissen till höger. Parkering finns direkt till vänster efter rondellen, på baksidan av huset och även framför Galären skola. Handikapp-parkering finns framför ingång Arenavägen 5.  


Karlskrona
Arenavägen 3, Plan 2,
371 55 Karlskrona
Telefon: 010-202 30 20

Våra öppettider:
Mån-torsdag 07:45-20:00
Fredag 07:45-15:00
2 lördag/mån 09:00-15:00

Kostnad och hur går det till?

Första besöket

Innan ditt första besök hos oss önskar vi att du fyller i en hälsodeklaration. I samband med din bokning får du ett mail med en länk så du kan göra det på nätet. Har du inte möjlighet att göra det innan så kan du fylla i den när du kommer till oss. Vänligen kom ca 10 min innan i så fall så du hinner göra det.

Betalning och pris

Se alla våra behandlingar och tjänster här

Förstagångsbesök 720 kr
Återbesök 720 kr
Massage/Idrottsmassage
800 kr för 55 min, 450 kr för 25 min
Personlig träning 780 kr
Screening 1.500 kr
Vad är en screening?

Vi accepterar kortbetalning, Swish och  presentkort.
OBS Frikort gäller ej

Avbokning

Behöver du ändra eller avboka din tid ber vi dig göra detta senast 24 timmar innan din behandling. Vid utebliven eller sen avbokning debiteras fullt arvode.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos oss till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort här!

Friskvård

Till dig som har friskvårdsbidrag på jobbet vill vi påpeka att våra behandlingar klassas som sjukvårdsbehandlingar och att endast massagen gäller som friskvårdsbehandling. Vi samarbetar med Actiway, Benify, Min friskvård och Wellnet.

Information om sjukvårdsförsäkring

Vi som jobbar i Karlskrona

Catarina Nordström

Klinikansvarig Karlskrona, Leg. Naprapat, certifierad inom idrottsmedicin

0455-340 642

catarina@accessrehab.se

Läs mer
Ninni Norberg, medarbetare på Access Rehab.

Ninni Norberg

Leg. Kiropraktor, Järnavik och Karlskrona

010-202 30 20

ninni@accessrehab.se

Läs mer

Maria Sjöberg

Leg. Sjukgymnast och Fysioterapeut, specialist idrottsmedicin , Karlskrona

010-202 30 20

maria.sjoberg@accessrehab.se

Läs mer

Katarina Nordbeck

Föräldraledig - Idrottsmassör, Karlskrona

0455-340 640

katarina.nordbeck@accessrehab.se

Läs mer

Access Rehabs kliniker

Idag finns vi med åtta kliniker på sex orter: Stockholm, Karlskrona/Järnavik, Falun och Oslo/Jaeren. Varmt välkommen att besöka någon av våra kliniker!