Våra kliniker

Karlskrona

Vår klinik i Karlskrona ligger i Blekinge Health Arena och till oss kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss. På må och to har vi lediga akuttider kl 11. Dessa bokas endast via telefon mellan 7.00-9.00 samma dag. OBS detta är inte aktuellt under sommarsemestern.
På Access Rehab jobbar några av Sveriges bästa terapeuter som ger dig en modern evidensbaserad sjukvård vid ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Sedan vill vi att du ska hålla dig problemfri framöver också, och hjälper dig gärna träna på rätt sätt. Allra helst så att vi kommer till rätta med orsaken till problemen – och du får lite högre livskvalitet.

Ninni och Catarina på våra kliniker i Karlskrona/Ronneby

Vår kiropraktor Ninni Norberg är verksam på vår nya klinik i Järnavik, Ronneby sedan 2/5.

Hitta till oss:

Vi finns på Arenavägen 3. Följ de ”gröna skyltarna” mot NKT Arena och håll utkik efter en grön Access Rehab beachflag och skylt vid ingången. Kliniken ligger i första huset på vänster sida. När du är inne i byggnaden tar du till vänster uppför trappan eller hissen till höger. Parkering finns direkt till vänster efter rondellen, på baksidan av huset och även framför Galären skola. Handikapp-parkering finns framför ingång Arenavägen 5.  

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Karlskrona Hockeyklubb


Karlskrona – Blekinge Health Arena
Arenavägen 3, Plan 2,
371 55 Karlskrona
Telefon: 010-202 30 20

Våra öppettider:
Mån-torsdag 07:45-20:00
Fredag 07:45-15:00
2 lördag/mån 09:00-15:00

Kostnad och hur går det till?

Första besöket

Innan ditt första besök hos oss önskar vi att du fyller i en hälsodeklaration. I samband med din bokning får du ett mail med en länk så du kan göra det på nätet. Har du inte möjlighet att göra det innan så kan du fylla i den när du kommer till oss. Vänligen kom ca 10 min innan i så fall så du hinner göra det.

Betalning och pris

Förstagångsbesök 720 kr
Återbesök 720 kr
Massage/Idrottsmassage
800 kr för 55 min, 450 kr för 25 min
Personlig träning 780 kr
Screening 1.500 kr
Vad är en screening?

Vi accepterar kortbetalning, Swish och  presentkort.
OBS Frikort gäller ej

Avbokning

Behöver du ändra eller avboka din tid ber vi dig göra detta senast 24 timmar innan din behandling. Vid utebliven eller sen avbokning debiteras fullt arvode.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos oss till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort här!

Friskvård

Till dig som har friskvårdsbidrag på jobbet vill vi påpeka att våra behandlingar klassas som sjukvårdsbehandlingar och att endast massagen gäller som friskvårdsbehandling. Vi samarbetar med Actiway, Benify, Min friskvård och Wellnet.

Information om sjukvårdsförsäkring

Snart kommer vi till fler orter

Idag finns vi med tio kliniker på åtta orter: Stockholm, Östersund,/Åre, Karlskrona/Järnavik, Falun och Oslo/Jaeren. Men vi planerar att under de närmaste åren öppna på fler orter. Håll gärna utkik här på webben.