Stäng

Medarbetare

Ninni Norberg

Klinikansvarig Karlskrona. Leg. Kiropraktor

Ninni är legitimerad kiropraktor med 20 års klinisk erfarenhet av att arbeta som terapeut med smärtproblematik och överbelastningsbesvär. Hon har omfattande erfarenhet av stressrelaterade besvär såsom spänningar i käke, nacke och axlar. Ninni har även ett stort intresse för kvinnohälsa och jobbar med alla de besvär som finns beskrivna under vårt symtomområde för kvinnohälsa. Hon värnar mycket om denna patienetgrupp ”där vi kan vara ett mycket bra komplement till den offentliga vården som inte alltid räcker till resursmässigt”. Ninni har genomgått en bäckenbottenkurs hos Universitetssjukhuset i Tromsö samt flertalet webinarier på Bakingbabies.com m.m.

Ninni behandlar i Redcords neuracmetod och kompletterar även sina behandlingar med en myofaschiell massageteknik som heter Revolving. Hon är också utbildad i dry needling.

Intressen är träning i alla former, framförallt crawl, cykling och löpning. Att resa, vara i naturen och umgås med familjen tillhör också det bästa!

Jag tycker om att hjälpa människor på ett effektivt och relativt snabbt sätt.  Att ha förmånen att också få jobba med kvinnohälsa, där jag på ett naturligt sätt kan förstå och dela med mig av egna livserfarenheter, är både spännande och utvecklande. Men oavsett vilken patient jag har i rummet är min ambition att hjälpa alla till ett smärtfritt liv.

Klinik: Karlskrona

Telefon: 010-202 30 20

E-post: ninni@accessrehab.se