Stäng

Medarbetare

Patricia Strenius

Leg. Kiropraktor, Karlskrona

Patricia är legitimerad kiropraktor, utbildad personlig tränare och har en tyngdlyftningskarriär bakom sig med flera fina meriter. Hon är examinerad från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 2014.

Patricia är en aktiv tjej som alltid dragit sig till idrotten. Från friidrott blev det crossfit och från crossfit vidare till tyngdlyftning där hon idag är en av Sveriges och Nordens bästa tyngdlyftare med EM-guld 2018, 2022 och VM brons 2021. I juni 2021 blev hon uttagen att tävla för Sverige i OS Tokyo och där slutade hon på en fjärde plats.

Patricia fick en dotter 2023-01 och i anslutning till detta intresserade hon sig för träning under och efter graviditet och gick en kurs i detta.  ”Jag själv tog mitt sista EM guld och sprang ett marathon när Esther låg i magen.” Parallellt med sin tävlingssatsning har Patricia fortsatt att arbeta med att hjälpa människor. Den vägen har gått från personlig assistans till personlig tränare till att utbilda personliga tränare och vidare till att jobba med kiropraktik och rehabilitering.

Det är väldigt stimulerande att hitta den rätta behandlingen som funkar eller den rätta övningen som gör att du som kund känner en förändring och skillnad i din vardag. Jag ser fram emot att få träffa nya kunder i Karlskrona!

 

Klinik: Karlskrona

Telefon: 010-202 30 20

E-post: patricia@accessrehab.se