Stäng

Medarbetare

Johanna Hellgren

Leg. Naprapat, Hammarby Sjöstad

Johanna är legitimerad naprapat och har arbetat på Access Rehab sedan 2015. Hon har ett stort intresse för kvinnohälsa och jobbar med alla de besvär som finns beskrivna under vårt symtomområde för kvinnohälsa. såväl som andra områden inom smärtproblematik och överbelastning. Johannas drivkraft ligger i att förstå patientens problematik och smärtbild genom att gå till kärnan med besväret och hitta det som för patienten vidare mot hens individuella målbild. Det kan handla om att minska smärta eller förbättra prestation genom rörelseövningar under arbetsdagen eller riktade träningsövningar för att förbättra funktionen vid idrott.

Johanna är bra på att hitta tid för egen vardagsmotion trots att tiden är knapp. Hon fixar allt från pendlingscykling till tåhävningar i väntan på tunnelbana. Och varför inte några utfallssteg på väg till kaffemaskinen på jobbet? Hon innehar även rekordet i bänkpress på kliniken i Vasastan!!

Johanna är vidareutbildad i dry-needling, axel- och knäbesvär och dess rehabilitering samt modern smärtrehabilitering. Bäckenbottenkurs från Universitetssjukhuset i Tromsö samt flertalet webinarier på Bakingbabies.com m.m.  Hon arbetar också med olika typer av träningsupplägg som ett komplement till behandling och rehab.

Jag vil l hjälpa människor fungera på bästa möjliga sätt, utifrån var och ens förutsättningar, både i vardagen och inom idrotten.

Klinik: Sjöstaden - Stockholm

Telefon: 08-120 360 02

E-post: johanna@accessrehab.se