Stäng

Medarbetare

Johanna Hellgren

Leg. Naprapat, Hammarby Sjöstad

Johanna är legitimerad naprapat och har arbetat på Access Rehab sedan 2015. Hon jobbar med alla typer av besvär inom smärtproblematik och överbelastning och har också ett stort intresse för kvinnohälsa. Inom området för kvinnohälsa jobbar Johanna med alla de besvär som finns beskrivna under vårt symtomområde för kvinnohälsa.   Johannas drivkraft ligger i att förstå patientens problematik och smärtbild genom att gå till kärnan med besväret och hitta det som för patienten vidare mot hens individuella målbild. Det kan handla om att minska smärta eller förbättra prestation genom rörelseövningar under arbetsdagen eller riktade träningsövningar för att förbättra funktionen vid idrott.

Johanna är bra på att hitta tid för egen vardagsmotion trots att tiden är knapp. Hon fixar allt från pendlingscykling till tåhävningar i väntan på tunnelbana. Och varför inte några utfallssteg på väg till kaffemaskinen på jobbet?

Johanna är vidareutbildad i dry-needling, axel- och knäbesvär och dess rehabilitering samt modern smärtrehabilitering. Bäckenbottenkurs från Universitetssjukhuset i Tromsö samt flertalet webinarier på Bakingbabies.com m.m.  Hon arbetar också med olika typer av träningsupplägg som ett komplement till behandling och rehab.

Jag vill hjälpa människor att fungera på bästa möjliga sätt, utifrån var och ens förutsättningar. Att förbättra livskvalitet och funktion är min drivkraft för såväl patienter inom kvinnohälsa som andra patienter med smärtproblematik eller överbelastningsbesvär. Att ge kunskap och förståelse till symtom och tillsammans jobba framåt för en förbättring.

För mig känns det viktigt generellt att lyfta kvinnohälso-frågor för att visa att kvinnor inte ska behöva uppleva sig ensamma med sina problem och besvär.

Klinik: Hammarby Sjöstad - Stockholm

Telefon: 08-120 360 02

E-post: johanna@accessrehab.se