Stäng

Access Rehab

Rasmus Goj – mountainbike cross country

Rasmus Goj kom i kontakt med idrottskliniken Access Rehab för två år sedan då han fick stora problem med ryggen, något som ledde till försämrad prestationsförmåga. Nu vet Rasmus var felet ligger och vad som ska göras under vinterhalvåret för att få ordning på ryggen igen.

Rasmus Goj, MTB. Rasmus Goj, MTB. Rasmus Goj, MTB.
Rasmus Goj kom i kontakt med idrottskliniken Access Rehab för två år sedan då han fick stora problem med ryggen, något som ledde till försämrad prestationsförmåga. På kliniken justerades ryggen genom manipulation och sedan fick Rasmus hjälp av olika slag med att stärka upp ryggen genom hemövningar och massage.
-Idrottsprestationerna har inte förbättrats ännu men nu vet jag i alla fall var felet ligger och vad som ska göras under vinterhalvåret för att få ordning på ryggen. Men det tar tid, säger Rasmus.
Rasmus startade sin idrottskarriär när han var cirka 10 år. Det var Rasmus pappa som fick honom att börja cykla då han själv redan var aktiv inom sporten. Nu är Rasmus 17 år och går på cykelgymnasiet “Hagströmska” i Falun sedan ett och ett halv år tillbaka där han stortrivs.
Rasmus är mycket delaktig i alla de tävlingar som äger rum under året och bland tidigare idrottsprestationer finns en femte plats på Sprint-SM 2012, första plats på Svealandsmästerskapen 2013, andra plats på Svealandsmästerksapen 2012 och så är Rasmus 5-faldig disktriktsmästare i Stockholms län.
Rasmus, som tycker att mountainbike-cykling är bland det roligaste som finns, menar att motivationen stiger i takt med att resultaten kommer på träningen och tävlingarna.
-Dessutom cyklar de flesta av mina vänner. Om jag inte skulle vilja cykla längre skulle jag ha svårt att träffa dem då vi spenderar så mycket tid tillsammans på cykeln.
Här kan du läsa mer om Rasmus cykling:
http://teamcorratecsweden.se/vara-cyklister/ och http://rasmusgoj.wordpress.com/about/
Publiceringsdatum: 213-11-21