Stäng

Access Rehab

Naprapat Karlskrona

Har du ont i nacke, rygg eller i axlar? I så fall kan det vara en god idé att boka in en tid hos en naprapat i Karlskrona för att få hjälp med din smärta. En naprapat genomför en grundlig undersökning och sätter sedan samman en behandlingsplan.

En naprapat behandlar muskler och leder för att reducera smärta och uppnå förbättrad funktion i hela rörelseapparaten. På Access Rehab behandlar vi alla sorters muskelbesvär. För oss är det viktigt att du inte ska behöva ha ont. Vi tycker att det ska vara enkelt att kontakta oss och har därför generösa öppettider som inkluderar kvällar.

Har du akuta besvär såsom kraftiga smärtor i ryggen eller nackspärr så kan en av våra akuttider vara en lösning för dig. Hos oss slipper du långa köer och krav på remisser, du bokar själv snabbt in en tid via vår hemsida eller ett telefonsamtal. Använd gärna din privat sjukvårdsförsäkring hos oss. Vi samarbetar med alla stora försäkringsbolag.

 

Vad gör en naprapat?

En naprapat behandlar alla tänkbara smärtor i muskler och leder genom exempelvis manipulation, mobilisering, traktion, massage och triggerpunktsbehandling. Målet med vår behandlingsstrategi är att du ska bli av med smärtan både för stunden och på sikt varför behandlingarna oftast kombineras med övningar.

Vad är det för skillnad mellan en naprapat och en kiropraktor?

Det finns självklart skillnader i utbildningarna av dessa yrkeskategorier och det finns skillnader i erfarenhet och kompetens mellan olika individer, oavsett profession, även om likheterna är större än skillnaderna. Så vem passar då bäst för dina besvär?

På Access Rehab arbetar alla terapeuter efter den senaste evidensen. Vi har regelbundna diskussioner i teamet kring diagnos, behandling, uppföljning och individuella handlingsplaner och strävar mot samförstånd kring dessa områden. Det betyder i klartext att det egentligen inte ska spela någon större roll vem av oss du väljer för dina besvär. Vår rekommendation blir därför att du ska söka efter en lämplig tid i schemat och boka den terapeuten som är ledig!

Tror du att du är i behov av att träffa en kiropraktor i Karlskrona? Boka din tid här!

När ska man gå till en naprapat? 

Du kan boka tid hos en naprapat i Karlskrona om du har ont och om du upplever en försämrad rörelseförmåga. Har du ont i exempelvis rygg, axlar, nacke eller i knä- och fotleder så kan en naprapat hjälpa dig att både hitta orsaken till smärtan och behandla dig för densamma.

Din naprapat i Karlskrona

På Access Rehab arbetar vi alltid i team och tror därför att vi kan hjälpa dig på bästa sätt utefter det behov du har, oavsett vilken behandling du behöver. Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig hitta rätt naprapat i Karlskrona.

Kontakta oss på kliniken i Karlskrona och säg hejdå till smärtan!