Access Rehab

Naprapat Stockholm

Access Rehab är en naprapat i Stockholm med kliniker i både Stockholm City och Hammarby Sjöstad. Hos oss finner du skickliga naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare.

Det gör oss till specialister på alla typer av muskel- och ledbesvär. Både tillfälliga problem och mer långvariga besvär.
Vi erbjuder alltid både akut- och kvällstider och vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda snabb och smidig hjälp. Hos oss på Access Rehab är det därför möjligt att boka tid inom sex timmar. Även på kvällar och helger, förutsatt att det är inom öppettiderna.
Boka enkelt din behandling i rutan för ”Boka besök”. Välkommen till Access Rehab!

Två anledningar till varför vi anser oss vara en bra naprapat i Stockholm

  1. Du behöver inte vänta. Vi har öppet på kvällar och helger och kan nästan alltid erbjuda en tid redan samma dag. Att gå omkring med smärta är plågsamt och på Access Rehab vill vi minimera det obehaget.
  2. Access Rehab är Stockholms största naprapatklinik. Det innebär att vi har ett helt team med naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare, som tillsammans har en enorm kollektiv kunskap kring alla typer av muskel- och ledbesvär.

Bra Naprapat Stockholm City

Mer än bara naprapater i Stockholm

Access Rehab är som sagt Stockholms största naprapatklinik. Har du fått tillfällig smärta eller dragits med problem under längre tid? Vänd dig till oss – Naprapatkliniken för dig i Vasastan som åtgärdar alla typer av muskel- och ledbesvär.
Hos oss kan du nästan alltid boka en tid redan samma dag och vi har dessutom öppet både på kvällar och helger – allt för att kunna erbjuda så snabb smärtlindring som möjligt.
Vårt team består av eminenta naprapater med flerårig erfarenhet och kompetens inom behandlingar av såväl tillfälliga som ihållande problem. Med naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare är vi tillsammans specialister på alla varianten av led- och muskelbesvär.

Våra naprapater hjälper dig att behandla dina muskuloskeletala besvär

Oavsett om det rör sig om t.ex:

  • Akut ryggskott
  • Nackspärr
  • Låsning eller långvarig idrottsskada
  • Höftsmärta
  • Tennisarmbåge
  • Huvudvärk m.m

Vi hjälper dig med att både förebygga och behandla funktionsrubbningar, samt med smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Vi behandlar både muskler och leder, vilket leder till ökad funktion och rörlighet i hela kroppen. Att arbeta som naprapat innebär att man främst arbetar med händerna och många manuella behandlingsformer att förhålla sig till.
Naprapat Stockholm Akut
Ofta kombinerar man behandlingstekniker med inriktning på leder med hjälp av stretching och massage. Om det behövs så kan även olika typer av elbehandlingar komma att användas. För att åstadkomma ett varaktigt resultat följs behandlingen vanligtvis upp med ett individuellt träningsschema. Med vård från en naprapat är det möjligt att du återgår fortare till ditt arbete efter en sjukskrivning.
Vi arbetar som ett team och vi tror att vi kan ge dig bästa möjliga hjälp utefter dina behov. Vi har tillsammans lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla och rehabilitera, samt förebygga idrottsskador och andra arbetsrelaterade besvär.

En personlig naprapat för dig i Stockholm City

Access Rehab har två kliniker i Stockholm, en i Vasastan och en i Hammarby Sjöstad. Vid tidsbokning hos oss väljer du vilken klinik du önskar att besöka.Våra naprapater ser fram emot att hjälpa dig att bli kvitt problem och smärta.
Är du i behov av en personlig naprapat? Ta gärna kontakt med oss för personlig rådgivning och vidare information om vårt utbud av behandlingar.
Vi besvarar eventuella frågor och berättar närmare om hur vi kan hjälpa dig.

Som en bra naprapat behandlar vi alla besvär – vare sig det är akut eller inte

På Access Rehab behandlar vi alla typer av besvär, oavsett om det handlar om ett akut ryggskott, nackspärr, låsning eller långvarig idrottsskada, höftsmärta, tennisarmbåge och återkommande huvudvärk.
Våra naprapater och kiropraktorer hjälper dig med att förebygga och behandla diverse funktionsrubbningar samt smärttillstånd i rörelse- och stödorganen.
Vi behandlar både musklerna och lederna, vilket leder till bättre funktion och ökad rörlighet i hela kroppen. Detta är helhetssynen och själva kärnan inom naprapati.
Naprapat i Stockholm

Det är enkelt att boka tid och få hjälp

När du bokar tid hos Access Rehab krävs ingen krånglig registrering. Allt som behövs är ditt personnummer, vi har heller inga krav på remiss.
Våra naprapater hjälper dig med att förebygga och behandla diverse funktionsrubbningar samt smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Vi behandlar både musklerna och lederna, vilket leder till bättre funktion och ökad rörlighet i hela kroppen.
Detta är helhetssynen och själva kärnan inom naprapati.

Naprapat i Stockholm som utformar individuella träningsprogram

Som naprapat arbetar man främst med händerna och har en rad manuella behandlingsformer att ta till. Ofta kombinerar man behandlingstekniker som är ledinriktade med stretching och massage. Utefter behov används också olika varianter av elbehandlingar.
För att uppnå ett långvaraktigt resultat följer man vanligen upp behandlingen med träningsprogram som är individuellt utformade, samt förslag på arbetsställningar.
Genom att behandlas av en naprapat kan du snabbare återgå till ditt arbete efter sjukskrivningen, vilket också gör naprapatin intressant ur det samhällsekonomiska perspektivet.
Naprapat Stockholm