Stäng

Access Rehab

Naprapat Stockholm

Upplever du smärta i muskler och leder? Söker du en naprapat i Stockholm? Då kan Access Rehab hjälpa dig! Vi erbjuder modern och evidensbaserad vård och tar emot dig oavsett om det handlar om ett akut eller ett långdraget besvär.

Dra inte ut på tiden och riskera att dina besvär blir värre. Boka en tid för undersökning!

Access Rehab har en klinik i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Hos oss finner du skickliga naprapater, fysioterapeuter, idrottsmassörer och personliga tränare. Vi erbjuder också akuttider samt kvälls- och helgtider för att kunna erbjuda snabb och smidig hjälp. Det är enkelt att besöka oss, – inga långa köer eller krav på remiss.

Vi hjälper dig så du slipper ha ont, – nu och framöver!

Vi kan hjälpa dig som har besvär av:

 • Smärta i nacke och/eller rygg
 • Idrottsskador
 • Kvinnohälsobesvär
 • Ischias
 • Artros
 • Ryggskott
 • Musarm
 • Tennisarmbåge
 • Spänningshuvudvärk
 • Ledbesvär
 • Stress

Oavsett vilket besvär du söker för börjar vi alltid ett besök med en grundlig undersökning. Detta för att vi ska kunna identifiera orsaken till den smärta som du upplever och därefter fastslå den bästa behandlingsplanen utefter just dina behov. Se alla besvär vi behandlar under symtom.

naprapat stockholm akut

4 anledningar att ta hjälp av våra naprapater

 • Du behöver ingen remiss. Till oss behöver du inte bli remitterad för att boka en tid. En remiss är alltså inte nödvändig och du får den hjälp du behöver snabbare.
 • Du behöver inte vänta länge.  Vår ambition är att hjälpa dig så snabbt som möjligt, att vänta länge på hjälp när man har ont är varken roligt eller rimligt.  Därför erbjuder vi vanligtvis en tid redan inom 12 timmar, förutsatt att det är inom våra öppettider.
 • Du får hjälp av ett komplett team. På alla våra kliniker runtom i landet finns samlad kompetens inom muskuloskeletal vård, det vill säga vård för våra rörelseorgan. Det gör att vi kan erbjuda dig den bästa behandlingen, samt en komplett behandlingsplan över tid.
 • Du kan vända dig till oss för kompetensutveckling. Vårt erbjudande sträcker sig längre än behandlingar. Det är även möjligt att boka oss för föreläsning inom ämnen som ”Smärtproblematik”, ”Förebyggande träning och träningsoptimering” och ”Kvinnohälsa”.

Boka en tid hos en naprapat i Stockholm och bli kvitt besvären

Vår ambition är att du ska vara smärtfri idag – och även imorgon.

Om du upplever problematik och smärta, så ska du inte behöva vänta längre än nödvändigt. Av den anledningen lägger vi stor vikt vid att erbjuda snabb akut hjälp, samt att finna ett bra förhållningssätt i din vardag över tid. Dra inte ut på tiden och riskera att dina besvär blir värre. Boka en tid för undersökning och behandling hos våra naprapater i Stockholm.

Varmt välkommen!

naprapat stockholm

Vad är en naprapat?

En naprapat är en vårdgivare specialiserad på att hantera kroppens rörelseapparat och stödjeorgan, främst genom manuella tekniker av handgrepp och tryckpunkter. Det är endast legitimerade naprapater som godkänts av Socialstyrelsen som får kalla sig naprapater.

Naprapat är en skyddad titel, vilket innebär att den lyder under hälso- och sjukvårdslagen, -och det skyddar dig som patient mot att få felaktig behandling av outbildad personal. Legitimationen säkrar att den du anförtror med känsliga procedurer och korrigeringar av dina leder och muskler är någon som är godkänd och professionell inom området.

Vilken utbildning krävs för att bli naprapat?

I Sverige utbildas alla naprapater via Naprapathögskolan. Det är ett privat lärosäte som är beläget i Stockholm. Naprapathögskolan har statligt godkännande att utfärda yrkesexamen för naprapater och är ensamma om detta i Sverige. Utbildningen är fyra år lång och efter utbildningen förväntas den blivande naprapaten dessutom göra praktiktjänstgöring i minst ett år för att kunna söka legitimation hos Socialstyrelsen.

Vad behandlar en naprapat?

En naprapat arbetar med smärttillstånd och nedsatta funktioner eller överbelastning i de flesta delar av kroppens rörelse- och stödjeorgan. Naprapaten arbetar med dina muskler, leder och bindväv och kan genom massage och stretching av mjukdelar samt mobilisering och manipulering behandla dina besvärsområden. Det är heller inte ovanligt att en naprapat använder sig av stötvågor, elektroterapi och/eller nåltekniker för att bearbeta kroppen.

Ditt aktuella besvär står i fokus för behandlindlingen men du får även verktyg för att förebygga att skadorna inte återkommer. Rent praktiskt kan dessa verktyg bestå av övningar, rådgivning kring arbetsställningar och vardagsergonomi samt livstilsrådgivning utifrån patientens unika omständigheter.

naprapat stockholm

Naprapat, fysioterapeut eller kiropraktor?

Naprapat, fystioterapeut och kiropraktor är tre separata titlar med egna legitimationer och specialiserade utbildningar. Alla utbildningarna är eftergymnasiala och legitimeras av Socialstyrelsen. Det praktiska arbetet är snarlikt och nästintill identiskt i vissa avseenden. Vem är då bäst att boka för mitt specifika besvär? Dessa frågor ställer sig många som ringer till oss och det finns tyvärr inget enkelt svar att ge.

På Access Rehab arbetar vi alla terapeuter efter den senaste evidensen. Vi har regelbundna diskussioner i teamet kring diagnos, behandling, uppföljning och individuella handlingsplaner och strävar mot samförstånd kring dessa områden. Det betyder i klartext att det egentligen inte ska spela någon större roll vem av oss du väljer för dina besvär. Vår rekommendation blir därför att du ska söka efter en lämplig tid i schemat och boka den terapeuten som är ledig!

Hur mycket kostar det att gå till en naprapat?

På vår klinik i Hammarby Sjöstad kostar ett besök 750:-. Använd gärna din sjukvårdsförsäkring hos oss, – vi samarbetar med samtliga stora försäkringsbolag.

Är besök hos en naprapat friskvård?

Naprapati klassas generellt som sjukvård. Men massage, personlig träning och kroppsscreening ingår i friskvårdsbegreppet och för dessa besök är du varmt välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag.

Vilken är den bästa naprapaten i Stockholm?

Utifrån kundnöjdheten och de återkommande utnämningarna som rekommenderat företag hos Reco känner vi oss trygga att påstå att vi har några av Stockholms bästa naprapater på vår klinik i Hammarby Sjöstad. Se även rekommendationer på vården.se och Google.