Stäng

Access Rehab

Idrottsmassage Falun

Du som tränar mycket har säkerligen känt av den smärta och ömhet som kan följa efter hård träning. Den uppstår oftast i form av träningsvärk men kan ibland också orsakas av överbelastning. En idrottsmassage kan erbjuda hjälp med återhämtning så att du kan fokusera på nästa träningspass utan försämrad prestation.

En utmaning för dig som idrottar kan vara att kunna träna hårt och ändå ge kroppen maximal chans till återhämtning? Idrottsmassage i Falun kan vara den lösning du söker på det problemet.

En idrottsmassage är en variation av klassisk massage. En väldigt förenklad förklaring till skillnaden mellan dessa två är att den klassiska massagen fokuserar på avslappning och välmående och en idrottsmassage syftar till att mjuka upp muskler och leder för att hjälpa kroppen att återhämta sig lite snabbare.

Access Rehab är ledande på idrottsmassage i Falun

Vår djupa och effektiva idrottsmassage förebygger skador och snabbar på läkeprocesser. Idrottsmassage i Falun lämpar sig både för återhämtning efter en tävling och som förberedelse inför en tävling.

Hos Access Rehab kan du boka tid med kort varsel. Vår ambition är att erbjuda tid redan samma dag och vi håller öppet både på kvällar. Du som har ett friskvårdsbidrag är varmt välkommen att använda det hos oss.

Vad är idrottsmassage?

Att många elitidrottare och idrottslag på toppnivå använder sig av regelbunden idrottsmassage, som en del av sitt träningsupplägg, kan ses lite som en måttstoc

Att många elitidrottare och idrottslag på toppnivå använder sig av regelbunden idrottsmassage, som en del av sitt träningsupplägg, kan ses lite som en måttstock över hur viktig en sådan behandling kan vara. Vår idrottsmassage i Falun ger dig en möjlighet att prestera på topp – även om du tränat och matchat hårt under en längre period.

Vad gäller för dig som inte är elitidrottare? Även för den vanliga motionären kan en idrottsmassage vara ett bra alternativ. Känner du dig trött i kroppen, har lite ont och har svårt att öka upp din prestation så kan en idrottsmassage vara bra för dig.

En idrottsmassage kan uppfattas som intensiv. Här ligger fokus på att få dina muskler att slappna av och bli mindre stela. På så sätt skiljer den sig från den mjukare, mer behagliga beröringen som kan ges under andra typer av massage. Vissa jämför en idrottsmassage med ett träningspass. Den kan vara lite smärtsam – men det gör gott!

På Access Rehab i Falun har vi även duktiga naprapater, boka din tid här!

 

Kan jag träna efter idrottsmassage?

Det är du som känner din kropp bäst och vet om du behöver vila någon dag innan nästa pass men vi skulle absolut säga att du kan träna efter en idrottsmassage. Kroppen kan kännas lite öm men om du känner dig i form så är det bara att ”snöra på dig joggingskorna” och köra ditt pass.

Boka Idrottsmassage i Falun

När du bokar din behandling online krävs ingen krånglig registrering. Ditt personnummer är allt vi behöver till att börja med och de kompletterande uppgifterna tar vi när vi ses.

Klicka här för att göra din bokning i Falun!

Välkommen till Access Rehab – Idrottsmassage i Falun när den är som bäst!