Våra kliniker

Falun

Vi finns på Åsgatan 41 i centrala Falun. Hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss. Däremot har vi några av Sveriges bästa terapeuter som ger dig en modern evidensbaserad sjukvård mot sådant som ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men sedan vill vi att du ska hålla dig problemfri framöver också, och hjälper dig gärna träna på rätt sätt. Allra helst så att vi kommer till rätta med orsaken till problemen – och du får lite högre livskvalitet.

Hitta till vår naprapatklinik i Falun:

Lokalen är belägen på Åsgatan 41. Med Kristine kyrka och stadskärnan inom synhåll erbjuds ett centralt läge. Närheten till Gamla Postenparkeringen gör kliniken lättillgänglig. Ingången hittar du runt hörnet till restaurang Banken Bar & Brasserie och kliniken ligger på andra våningen (hiss finns i byggnaden). När du kommit till andra våningen går du in genom dörren och fortsätter igenom korridoren, upp för en halvtrappa och sedan finns väntrummet på höger sida. Varmt välkommen!


Falun
Åsgatan 41
791 71 Falun
Telefon: 010-202 30 20

Kostnad och hur går det till?

Första besöket

Innan ditt första besök hos oss önskar vi att du fyller i en hälsodeklaration. I samband med din bokning får du ett mail med en länk så du kan göra det på nätet. Har du inte möjlighet att göra det innan så kan du fylla i den när du kommer till oss. Vänligen kom ca 10 min innan i så fall så du hinner göra det.

Betalning och pris

Förstagångsbesök 600 kr
Återbesök 600 kr
Massage/Idrottsmassage
680 kr för 55 min, 450 för 25 min
Personlig träning 750:- – klippkort 5 ggr 3500:-, 10 ggr 6750:-
Screening 1.500 kr
Vad är en screening?

Vi accepterar kortbetalning, Swish och presentkort.
OBS Frikort gäller ej

Avbokning

Behöver du ändra eller avboka din tid ber vi dig göra detta senast 24 timmar innan din behandling. Vid utebliven eller sen avbokning debiteras fullt arvode.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos oss till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort här!

Friskvård

Till dig som har friskvårdsbidrag på jobbet vill vi påpeka att våra behandlingar klassas som sjukvårdsbehandlingar och att endast massagen gäller som friskvårdsbehandling. Vi samarbetar med Actiway, Benify, Min friskvård och Wellnet.

Information om sjukvårdsförsäkring

Snart kommer vi till fler orter

Access Rehab är ett expansivt företag med stark tillväxt. År 2015 utsågs vi till ett av Dagens Industris Gasellföretag.

Idag finns vi med åtta kliniker på sju orter: Stockholm, Östersund, Åre, Karlskrona, Malmö , Falun och Oslo. Men vi planerar att under de närmaste åren öppna på fler orter. Håll gärna utkik här på webben.