Stäng

Medarbetare

Johanna Svedberg

Socionom och samtalsterapeut, Falun

Johanna är socionom och terapeut och har arbetat som kurator i mer än tio års tid. Hon har ett stort intresse av att möta människor där de är och är nyfiken på vad som kan vara hjälpsamt för den enskilda personen. Hon har en grundläggande psykoterapiutbildning med systemiskt- och relationellt fokus. Det innebär att hon tar hänsyn till hela människan, både kropp och själ, men också till de sammanhang människor befinner sig i, i sitt arbete, relationer och fritid. I samtalet hos Johanna kan ni tillsammans utforska vad som blivit svårt och besvärligt i livet. Om du lider av smärta påverkar det inte bara kroppen utan också det psykiska måendet. Ibland kan fysisk smärta skapa mental smärta och ibland kan mental smärta skapa fysiska besvär. Tillsammans försöker vi hitta vägar framåt för att du ska kunna skapa förändring i ditt liv.

Jag försöker alltid möta människor med en öppenhet utan förutfattade meningar. Glädjen i mitt arbete är mötet med människan där varje individ och varje möte är något unikt. Jag är övertygad om att vi genom att samtala kan finna nya sätt att förhålla oss till det som utmanar dig och att vi i samtalet kan få syn på saker som inte funnits i din medvetenhet tidigare.

För att boka en tid hos Johanna kan du antingen maila henne direkt eller använda dig av vårt bokningssystem här på hemsidan.

Klinik: Falun

Telefon: 023-16455

E-post: johanna.svedberg@accessrehab.se