Stäng

Medarbetare

Clara Viklund Borg

Leg. Fysioterapeut & Leg. Naprapat, Hammarby Sjöstad

Clara är leg. fysioterapeut med beteendemedicinsk inriktning. Hon är även leg. naprapat. Genom att utifrån rätt diagnos guida och coacha patienter, mot sina egna mål, har Clara hjälpt människor med problem från hela rörelseapparaten sedan 2003. Hon älskar utmaningen i att anpassa rehabiliteringen utifrån patientens förutsättningar, oavsett om målet är att kunna plocka in disken i överskåpet eller återgå till sin elitidrott.  Clara kombinerar gärna individuellt anpassad rehabiliteringsträning med manuella behandlingsmetoder som led-mobilisering, led-manipulation, medicinsk akupunktur eller dry needling. Hon har även vidareutbildning inom idrottsmedicin och löpning och har arbetat som sjukvårdsansvarig för ett hockeylag i division 1.

På fritiden älskar Clara all form av fysisk aktivitet. Hon är gärna utomhus och ägnar sig åt klättring, ridning och MTB även om favoritintresset nog är löpning, – och då de längre distanserna upp mot 100 miles (161km).

Jag brinner för rörelse och fysisk aktivitet och anser att det, i kombination med behandling som möjliggör bästa möjliga funktion, är lösningen på majoriteten av alla problem med rörelseapparaten.

Klinik: Sjöstaden - Stockholm

Telefon: 010-202 30 20

E-post: clara@accessrehab.se