Stäng

Medarbetare

Clara Viklund Borg

Klinikansvarig Hammarby Sjöstad, Leg. Fysioterapeut & Leg. Naprapat

Clara är leg. fysioterapeut med beteendemedicinsk inriktning. Hon är även leg. naprapat. Genom att utifrån rätt diagnos guida och coacha patienter, mot sina egna mål, har Clara hjälpt människor med problem från hela rörelseapparaten sedan 2003. Hon älskar utmaningen i att anpassa rehabiliteringen utifrån patientens förutsättningar, oavsett om målet är att kunna plocka in disken i överskåpet eller återgå till sin elitidrott.  Clara kombinerar gärna individuellt anpassad rehabiliteringsträning med manuella behandlingsmetoder som led-mobilisering, led-manipulation, medicinsk akupunktur eller dry needling. Hon har även vidareutbildning inom idrottsmedicin, är diplomerad löpcoach och har arbetat som sjukvårdsansvarig för ett hockeylag i division 1.

På fritiden älskar Clara all form av fysisk aktivitet. Hon är gärna utomhus och ägnar sig åt klättring, ridning och MTB även om favoritintresset nog är löpning, – och då de längre distanserna upp mot 100 miles (161km).

Jag tycker om att vara ”detektiv” och hitta orsaken till ett smärtproblem. Att guida patienten på vägen till en bättre funktion och i att kunna vara fysiskt aktiv är en otroligt givande utmaning. När jag kan ge patienten ”verktyg” att påverka sin smärta och förbättra sin funktion är mitt arbete som roligast.

Klinik: Hammarby Sjöstad - Stockholm

Telefon: 010-202 30 20

E-post: clara@accessrehab.se