Stäng

Medarbetare

Johan Kvarnström

Klinikansvarig Falun, Leg. Sjukgymnast

Johan är Leg Sjukgymnast och har varit verksam över 10 år.  Under 2009-2018 jobbade han på Faluns lasarett, specialiserad mot knä, axel och fot samt akut omhändertagande  vid ortopediska åkommor. 2018 startade Johan upp Access Rehab Falun och har nu jobbat 2 år inom företaget. Han har ett genuint idrottsintresse där han har varit aktiv både som utövare och fysioterapeut inom ishockey och fotboll. Johan arbetar med manuella behandlingar i form av manipulation och mobilisering där även träning är ett naturligt inslag i rehabiliteringen. På fritiden är det familjen och motion som skänker glädje och energi.

Johan har studerat ortopedisk medicin samt idrottsmedicin på universitet och studerar just nu magister-programmet mot smärtfysiologi samt fysisk aktivitet. parallellt med arbetet på kliniken.

Hos Johan bokar du landstingsfinansierad vård.

I det här yrket som sjukgymnast har jag förmånen att få träffa många människor som delger mig sina olika berättelser kring besvär och skador. Att förvalta det förtroendet, lyssna och visa omtanke, för att sedan bemöta med kunskap och tilltro, – är en ju en fantastisk arbetsprocess.

Även om det självklart finns många allvarstyngda stunder är mina arbetsdagar fyllda av mycket glädje och empati!

 

Klinik: Falun

Telefon: 023-16455, direkt 023-388 35 10

E-post: johan@accessrehab.se