Stäng

Medarbetare

Annika Lindahl

Tjänstledig - Leg. Sjukgymnast och Fysioterapeut, Hammarby Sjöstad

Annika är legitimerad fysioterapeut med vidareutbildning inom motiverande samtal, stötvågsbehandling och massage. Hon har arbetat flera år inom primärvårdsrehab, men även utomlands med intensivrehab för neurologipatienter i Spanien och som coach på daglig verksamhet. Annika är också utbildad dansare och tennistränare och har många års erfarenhet som tränare och ledare i olika sportsliga- och konstnärliga sammanhang.

Annika kommer ifrån Malmö, men är sedan många år bosatt i Stockholm. Hennes stora passion är dans och rörelse. Hon har studerat dans på heltid vid Copenhagen contemporary dance school och Balettakademien Stockholm och har också utbildat sig till dansinstruktör i metoden ”Dans för hälsa” som syftar till att stärka psykisk hälsa genom dans hos individer med psykisk ohälsa. Kroppskännedom och rörelseglädje är därför naturliga element i arbetssättet som fysioterapeut för henne.

Annika jobbar parallellt som fysioterapeut och som dansare/danslärare. Annikas målsättning som fysioterapeut är att vägleda patienter till ökad kunskap om sina egna kroppar och att vara ett stöd till lämplig belastningsnivå och inställning.

Det är fantastiskt roligt att få jobba med kroppen! Den är så inspirerande och jag lär mig nya saker varje dag av mina patienter. Min drivkraft som fysioterapeut är min förundran över kroppen och vad den förmår. Jag är nyfiken och påhittig och trivs med att tillsammans med mina patienter hitta möjligheter.

Klinik: Sjöstaden - Stockholm

Telefon: 010-202 30 20

E-post: annika@accessrehab.se