Stäng

Medarbetare

Annika Lindahl

Föräldraledig - Leg. Sjukgymnast och Fysioterapeut, Hammarby Sjöstad

Annika är legitimerad fysioterapeut (sjukgymnast) med många års erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering. Hon har vidareutbildning inom motiverande samtal, stötvågsbehandling, massage och kvinnohälsa. Inom kvinnohälsa jobbar hon med besvär kring bäckenbotten, graviditet, endometrios, klimakteriet mm.

Annika har även arbetat med intensivrehabilitering för neurologipatienter i Spanien och som coach på daglig verksamhet i Stockholm. Hon är också utbildad dansare och tennistränare och har många års erfarenhet som tränare och ledare i olika sportsliga- och konstnärliga sammanhang. Annikas målsättning som fysioterapeut är att vägleda patienter till ökad kunskap om sina egna kroppar och att vara ett stöd till lämplig belastningsnivå och inställning.

Det är fantastiskt roligt att få jobba med kroppen! Jag är nyfiken och påhittig och trivs med att tillsammans med mina patienter hitta möjligheter framåt.

Annika kommer ifrån Malmö, men är sedan många år bosatt i Stockholm. Hennes stora passion är dans och rörelse. Hon har studerat dans på heltid vid Copenhagen contemporary dance school och Balettakademien Stockholm och har också utbildat sig till dansinstruktör i metoden ”Dans för hälsa” som syftar till att stärka psykisk hälsa genom dans hos individer med psykisk ohälsa. Kroppskännedom och rörelseglädje är därför naturliga element i arbetssättet som fysioterapeut för henne.

Klinik: Hammarby Sjöstad - Stockholm

Telefon: 010-202 30 20

E-post: annika@accessrehab.se