Stäng

Access Rehab

Nu söker vi en Cert. Massageterapeut/Idrottsmassör till vår klinik i Hammarby Sjöstad!

Nu söker Access Rehab en massageterapeut, med inriktning idrottsmassage, till kliniken i Hammarby Sjöstad, Stockholm. På kliniken, som ligger på Hammarby Allé 150, jobbar idag 5 naprapater, 2 fysioterapeuter och en massageterapeut. Vi söker dig som är certifierad massör och har erfarenhet av idrottsskador och idrottsskadeförebyggande arbete, har klinisk erfarenhet och som trivs och vill arbeta i ett team av naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer och idrottsmassörer.

Erfarenhet/personlighet
Vi söker dig som har helhetssyn inom manuell behandling och som vill göra ditt yttersta för att patienterna ska känna sig välkomna och få den bästa behandlingen. Du skall företrädesvis ha erfarenhet av att arbeta med idrottare både vad det gäller idrottsmassage samt triggerpunktsterapi. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att hjälpa patienter med träningsråd. Om du även har egen erfarenhet av idrottande ser vi det som ett plus. I övrigt är det viktigt för oss att du har ett gott handlag, kommunikativ förmåga och trivs med att få utmaningar i  en rörlig och kunskapsintensiv miljö. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla värdesätts extra. 

Access Rehab
Access Rehab erbjuder aktiva behandlingar för en hållbar hälsa. Vården är modern och evidensbaserad och patient-underlaget är brett och varierande inom området för smärtproblematik, idrottsmedicin och kvinnohälsa. Företagets kliniker finns i Hammarby Sjöstad, Stockholm, Karlskrona och Falun och för närvarande är vi ca 20 medarbetare som alla är specialister på muskel- och ledbesvär. Våra kompetenser innefattar naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare och vi har tillsammans lång erfarenhet av att diagnostisera, behandla, rehabilitera och förebygga idrottsskador och arbetsrelaterade besvär. Hos oss kan du även arbeta med egna ansvarsområden parallellt med patient-behandlingarna.

Att arbeta på Access Rehab ger dig stora möjligheter att utvecklas som idrottsmassör, dels genom samarbetet med dina kollegor och dels genom det stora patientflödet vi har.  Vår vision är , – att skapa, utveckla och vårda specialister. Tjänsten avser halvtidsanställning 50%, med start under våren och klinikens placering är på Hammarby Allé 150 i Stockholm. Lön enligt överenskommelse. Du som vill växa med Access Rehab och vara en del av ett härligt gäng, sänd snarast din ansökan tillsammans med ditt CV till clara@accessrehab.se.

För mer information om Access Rehab, gå in på www.accessrehab.se