Stäng

Samarbete med elitidrottare

George Bjälkemo – triathlon

George Bjälkemo, 34, har varit engagerad i någon form av idrott så länge han kan minnas. Under årens lopp har det varit alltifrån klättring till olika bollsporter. Det var först under senare år som han framförallt började ägna sig åt löpning.

– 2010 kom jag i kontakt med triathlon och deltog då i min första tävling. Sedan dess har jag varit fast, berättar George.
George har med sin 2:a plats på SM på medeldistans förra året 7 SM-medaljer i triathlon och duathlon på olika distanser. Han vann han även prestigefyllda Tjörn triathlon. George är landslagsmeriterad och har representerat Sverige på EM och VM. Därutöver har han flera topp 10-placeringar på Ironman 70.3-tävlingar.
För att ge sig själv bästa möjliga förutsättningar för att uppnå sina mål tog George kontakt med idrottskliniken Access Rehab.
– Att hålla sig skadefri trots mycket träning är avgörande för utgången. Access Rehab är, enligt mig, bäst i Sverige på att få den ekvationen att gå ihop, säger George.
På klinkiken har George fått hjälp genom en rad olika behandlingar såsom massage, manipulation, pressur, hemträning och stretching, som varit till stor hjälp för honom.
-Det är numera väldigt ovanligt att jag behöver hoppa över träningspass på grund av skador eller skadekänning och det ger helt klart resultat!
George, som hämtar sin inspiration och glädje till idrottandet genom att hela tiden utvecklas, har målsättningen att under 2016 vinna SM på medeldistans samt ta en pallplats på en Ironman 70.3-tävling.
Facebook
Instagram
Hemsida
George Bjälkemo, ironman.

“Att hålla sig skadefri trots mycket träning är avgörande för utgången.
Access Rehab är enligt mig bäst i Sverige på att få den ekvationen att gå ihop.”

George Bjälkemo
Landslagstriathlet