Stäng

Behandlingar/tjänster

Massage/Idrottsmassage

Massage bokas hos våra idrottsmassörer och/eller andra terapeuter. Vi erbjuder en mer klassisk massage och en idrottsmassage men du behöver inte välja typ av massage vid bokning, massagen anpassas till dina behov på plats. Hos oss kan du boka tid med kort varsel. Vår ambition är att erbjuda tid redan samma dag och vi håller öppet både på kvällar och helger. Till våra massagebehandlingar är du välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag.

Även vid en massagebehandling börjar vi med att ta en kortare anamnes (din berättelse) där vi vill höra om dina nuvarande och ev. tidigare besvär.

Vi anpassar alltid sedan massagen till just dina behov. En mer klassisk djuparbetande massage minskar smärta och löser upp spänningar i hela kroppen som kan uppstå av t.ex stress. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare och avslappnad.

En idrottsmassage fungerar som ett bra komplement till regelbunden träning och tävling. Behandlingen hjälper musklerna att återhämta sig snabbare efter hårda träningspass, så att träningseffekt och prestation ökas. Massagen kan också förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser och fungerar bra som uppladdning inför tävlingar.

Massage är en väldigt populär behandling ute hos våra företagskunder. Intressant för ditt företag? Läs mer här

Här kan du också läsa om graviditetsmassage