Stäng

Behandlingar/tjänster

Behandlingar för företag

Vi erbjuder flera olika tjänster för att hjälpa dig och ditt företag. Massage är t.ex mycket populärt hos våra företagskunder. Massagen utformas individuellt vilket betyder att den anpassas till kundens enskilda behov. Vi kan komma ut till ditt företag för att utföra behandlingarna eller ta hand om din personal hos oss.

Vår företagsmassage anpassas alltid till kundens behov och här erbjuder 3 olika typer av massage:

Vi välkomnar ditt företag att komma på regelbundna massagebehandlingar i våra fina lokaler. Vill ni hellre att vi kommer ut till ert företag för att massera personalen så går det självklart utmärkt. Kontakta oss på elenore@accessrehab.se för en överenskommelse kring detta.

Avdragsgillt
Massage är avdragsgillt när det erbjuds samtliga anställda på företaget. Det är ett trevligt erbjudande till personalen men också en bra investering för att få friskare och mindre stressade medarbetare som trivs och presterar bättre på jobbet. Kanske kan vi i en förlängning också förebygga att sjukskrivning uppstår.

Du som arbetsgivare kan erbjuda massage som förmån för dina anställda på flera olika sätt. Att t.ex ha en massör som kommer till arbetsplatsen gör friskvården lättillgänglig och tidsbesparande. Här kan du välja att låta din personal få möjlighet att gå på en behandling, som de själva betalar för, under betald arbetstid eller så kan du välja att också bjuda på hela/en del av behandlingskostnaden.