Stäng

Behandlingar/tjänster

Personlig träning - styrketräning eller löppass

Vår personliga träning består av ett individuellt anpassat träningspass som genomförs inomhus eller utomhus enligt överenskommelse med din träningscoach/terapeut. Ring gärna så berättar vi mer om hur ett upplägg kan se ut.

Vår personliga träning innehåller ett individuellt anpassat träningspass, både för dig som är nybörjare och vill komma igång med din träning eller för dig som vill ta nästa steg och bli snabbare och starkare. Ett personligt träningstillfälle kan bestå av styrketräning med skivstång och hantlar eller i Redcord-slingor. Eller så kan det vara ett löppass med löpteknik och intervallträning på schemat.

Personlig träning ska inte förväxlas med den rehab och de övningar som är en del av vår behandlingsplan vid ett ordinarie vårdbesök hos någon av våra terapeuter. Dessa övningar syftar till att förbättra funktion och minska smärta. När du bokar en personlig träning är detta ett “friskvårdsbesök” där inriktningen är förbättrad prestation, oavsett vilken nivå du befinner dig på. 

På den personliga träningen utmanar man ofta sig själv lite extra och målet är att få en plan över hur man så småningom kan träna vidare på egen hand.

Boka personlig träning i Stockholm hos: Maria, Mattias eller Mia
Boka personlig träning i Falun hos Jonatan
Boka personlig träning i Karlskrona hos Catarina

För dig som vill ha ett mer gediget träningsupplägg se vår tjänst träningscoach