Stäng

Behandlingar/tjänster

Personlig träning - styrketräning eller löppass

Vår personliga träning består av ett individuellt anpassat träningspass som genomförs inomhus eller utomhus enligt överenskommelse med din träningscoach/terapeut. Till dessa besök är du varmt välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag. Ring gärna så berättar vi mer om hur ett upplägg kan se ut.

Vår personliga träning innehåller ett individuellt anpassat träningspass, både för dig som är nybörjare och vill komma igång med din träning eller för dig som vill ta nästa steg och bli snabbare och starkare. Ett personligt träningstillfälle kan bestå av styrketräning med skivstång och hantlar eller i Redcord-slingor. Eller så kan det vara ett löppass med löpteknik och intervallträning på schemat. 

Personlig träning ska inte förväxlas med den rehab och de övningar som är en del av vår behandlingsplan vid ett ordinarie vårdbesök hos någon av våra terapeuter. Dessa övningar syftar till att förbättra funktion och minska smärta. När du bokar en personlig träning är detta ett “friskvårdsbesök” där inriktningen är förbättrad prestation, oavsett vilken nivå du befinner dig på. 

På den personliga träningen utmanar man ofta sig själv lite extra och målet är att få en plan över hur man så småningom kan träna vidare på egen hand.

Boka personlig träning på någon av våra kliniker:

Hammarby Sjöstad Clara löpningJesper styrketräningRobin styrketräning
Karlskrona
Falun

För dig som vill ha en genomgång av kroppen innan du startar igång med din personliga träning hänvisar vi till vår tjänst analys inför träningsupplägg. Också denna tjänst kan användas med ditt friskvårdsbidrag.