Stäng

Behandlingar/tjänster

Nyhet! Videokonsultation - vi hjälper dig där du befinner dig

Ta hjälp av våra terapeuter online genom video-konsultationer.

Nu kan du ta hjälp av våra terapeuter online genom videokonsultation oavsett var i landet du bor. Vi ger dig professionell hjälp med dina frågor kring diagnos, val av behandling och rehab/övningar. Typiska besvär att diskutera med en terapeut online kan vara akut smärta i t.ex. rygg eller nacke, träningsrelaterad smärta eller annan långvarig smärta i muskler och leder.

Vår onlinetjänst är framförallt en rådgivande tjänst där du förklarar dina symtom och utifrån detta ställs en trolig diagnos. Terapeuten ger sedan svar på vad dina problem kan bero på och i samråd med dig tas en individanpassad behandlingsplan fram så att du kan uppnå önskad funktion igen. Videotjänsten tillåter, av förklarliga skäl, inte en fullgod undersökning för diagnos men din sjukdomsberättelse kan ge en mycket god bild för en sannolik diagnos samt vilken sorts behandling eller råd som hjälper dig.

För att kunna boka en i videokonsultation krävs att du har en mobiltelefon. Besöket bokas som vanligt via vår Boka Besök-knapp här på hemsidan och några minuter innan samtalet börjar får du ett sms med en länk så att du kan ansluta till video-konsultationen.

Betalning sker via Swish eller faktura

Rekommendation på Reco 5 av 5 möjliga

Funkade toppen, träffat sjukgymnast Tobias Ydén via video och det har gått jättebra.