Stäng

Access Rehab

Linn Tyllman – MTB

Idrottsmassagen ger mig snabbare återhämtning, vilket gör att jag kan utföra min träning på önskat sätt och på längre sikt hålla mig skadefri.

Linn Tyllman – MTB.
För Linn Tyllman, en 23-årig tjej från Haninge i Stockholm, har idrott alltid varit en stor del av livet. Linn har en bakgrund som gymnast men har, under årens lopp, även provat andra idrotter som skidor och friidrott. Vid 14 års ålder började hon intressera sig för landsvägscykel eftersom hennes far var aktiv inom sporten. Hon deltog även i sin första tävling, vilket överträffade hennes förväntningar och gav mersmak.
Men det var inte förrän hon antogs till Vansbro cykelgymnasium, där en mer strukturerad och specifik cykelinriktad träning bedrevs, som andra aktiviteter fick stå helt åt sidan. År 2013 antogs nya utmaningar och huvudfokus blev mountainbike. I den vevan fick Linn också möjligheten att ingå i föreningenTeam Corratec Sweden, som bildades 2012 av TCM Tyresö cykelmagasin och Corratec.
Linns främsta meriter inom landsvägscykel är dubbla JSM guld, JSM silver och internationellt deltagande i bland annat JEM. Dessutom vann hon damklassen i Lidingöloppet MTB i år.
Linn kom i kontakt med Access Rehab genom det avtal kliniken har med Team Corratec och hon har tagit idrottsmassage vid flera tillfällen. När vi frågar Linn om hon tycker att massagen påverkar hennes idrottsprestationer svarar hon:
-Absolut! Idrottsmassagen ger mig snabbare återhämtning, vilket gör att jag kan utföra min träning på önskat sätt och på längre sikt hålla mig skadefri. För mig är det också betydelsefullt att veta att jag har möjlighet till att få ytterligare professionell hjälp av Access Rehab om det skulle behövas. Guld värt!!
Linns kommande målsättning är att fortsätta utvecklas och nå sina personliga mål.
-Eftersom idrotten ger mig så mycket glädje och många andra positiva effekter är det inga större svårigheter att finna motivation. För egen del är just glädjen till sporten min absolut främsta inspiration och drivkraft för att utvecklas och nå uppsatta mål.
Publiceringsdatum 2014-05-15