Stäng

Access Rehab

Access Rehab söker massör till Falun-kliniken

Nu söker Access Rehab en massageterapeut till kliniken i Falun. På kliniken, som ligger på Åsgatan 61, jobbar idag 2 sjukgymnaster och en massageterapeut som nu har valt att gå vidare till nya utmaningar. Vi söker dig som är certifierad massör och har klinisk erfarenhet.

Erfarenhet/personlighet
Vi söker dig som har helhetssyn inom manuell behandling och som vill göra ditt yttersta för att patienterna ska känna sig välkomna och få den bästa behandlingen. Vi erbjuder både en mer klassisk massage och en idrottsmassage samt gravidmassage.  Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med idrottare både vad det gäller idrottsmassage samt triggerpunktsterapi. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att hjälpa patienter med träningsråd.  I övrigt är det viktigt för oss att du har ett gott handlag, kommunikativ förmåga och trivs med att få utmaningar i  en rörlig och kunskapsintensiv miljö. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla värdesätts extra. 

Access Rehab
Access Rehab erbjuder aktiva behandlingar för en hållbar hälsa. Vården är modern och evidensbaserad och patient-underlaget är brett och varierande inom området för smärtproblematik, idrottsmedicin och kvinnohälsa. Företagets kliniker finns i Hammarby Sjöstad, Stockholm, Karlskrona och Falun och för närvarande är vi ca 20 medarbetare som alla är specialister på muskel- och ledbesvär. Våra kompetenser innefattar naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, massörer och personliga tränare och vi har tillsammans lång erfarenhet av att diagnostisera, behandla, rehabilitera och förebygga smärtproblematik, idrottsskador och arbetsrelaterade besvär. Hos oss kan du även arbeta med egna ansvarsområden parallellt med patient-behandlingarna.

Att arbeta på Access Rehab  Tjänsten avser halvtidsanställning 50% och lönen är provisionsbaserad. Tillträde till tjänsten  snarast möjligt och klinikens placering är på Åsgatan 61 i Falun. Du som vill växa med Access Rehab och vara en del av ett härligt gäng, sänd snarast din ansökan tillsammans med ditt CV till elenore@accessrehab.se

För mer information om Access Rehab, gå in på www.accessrehab.se