Stäng

Access Rehab

Naprapater, kiropraktor och sjukgymnast till Access Rehab i Stockholm

Ytterligare naprapater, kiropraktor och sjukgymnast till Access Rehab i Stockholm.

Vi brinner för att idrottare ska kunna prestera på sin högsta nivå och vi älskar det vi gör! Att arbeta på Access Rehab innebär att du arbetar i ett expansivt och entreprenörsdrivet företag i stark tillväxt. Vi sätter stort värde vid våra medarbetar och deras personligheter. Hos oss arbetar du tillsammans med specialister inom manuell medicin som har ett stort engagemang för sina kunder och sitt arbete.
Vi söker ytterligare terapeuter till våra kliniker i Stockholm. Du är naprapat, kiropraktor eller sjukgymnast med erfarenhet av idrottsskador och skadeförebyggande arbete. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utveckla dig som terapeut, dels genom samarbetet med dina kollegor och dels genom det stora patientunderlaget som finns. Som terapeut hos oss är du med och påverkar Access Rehab utveckling och du tar ansvar för att vi fortsätter att leverera den främsta behandlingen.

Erfarenhet/personlighet

Vi söker dig som är utbildad naprapat, kiropraktor eller sjukgymnast. Du har en helhetssyn inom behandling och ett brett kliniskt kunnande ­ gärna utbildning i manipulationsbehandling, Neurac och Dry Needling eller annan nålbehandling. Du har erfarenhet av diagnostisera, behandla, rehabilitera och förebygga idrottskador. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla värdesatts extra. Du som börjar hos oss får goda anställningsvillkor och möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som vi strävar efter att kontinuerligt utveckla. Tjänsten är en fast heltids anställning, med placering på en av våra kliniker iStockholm. Lön enligt överenskommelse.

Access Rehab

Access Rehab har idag två kliniker i Stockholm, en i Vasastan och en i Sjöstaden. Vi öppnar inom kort en klinik iKarlskrona. Vi som arbetar på Access Rehab är alla specialister på̊muskel­ och ledbesvär. Vi är naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare. Tillsammans har vi lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla, rehabilitera och förebygga idrottsskador och arbetsrelaterade besvär. Du som vill växa med Access Rehab, sänd snarast din ansökan tillsammans med ditt CV till jobb@accessrehab.se, märk ansökan med “Terapeut Stockholm”.