Stäng

Access Rehab

Idrottsmassage i Karlskrona

En idrottsmassage kan göra stor skillnad för dig som tränar mycket och känner att vill ha ett komplement i din återhämtning. Genom att boka in en idrottsmassage i Karlskrona kan du ge dig själv en ärlig chans att prestera på topp - även under de mest intensiva träningsperioderna.

Har du ont i muskler och leder och känner att det är din träning som är orsaken till detta? Träning är bra – men det kan också skapa ett slitage på kroppen. Många glömmer att vila och läka mellan träningspassen. En idrottsmassage kan snabba på återhämtningsprocessen och ge dig en kropp som är redo för nästa pass, tävling eller match.

Hos Access Rehab kan du boka tid med kort varsel. Vår ambition är att erbjuda tid redan samma dag och vi håller öppet kvällstid.

Vad är en idrottsmassage?

Vad skiljer en idrottsmassage mot en vanlig, klassisk massage? Grunden är densamma – skillnaden ligger i att massagen anpassas efter dina behov och vissa muskelgrupper prioriteras. Det kan även finnas skillnader i massagens intensitet.  En idrottsmassage är en djupgående massage och den kan upplevas som lite smärtsam på ansträngda muskler.

Varför kan man få ont efter en idrottsmassage?

Till skillnad mot den klassiska massagen, som mer har ett syfte att skapa välmående, har idrottsmassage ett fokus på återhämtning så att din kropp ska vara redo för ännu ett hårt träningspass. Medan den klassiska massagen frigör oxytocin som leder till en känsla av harmoni, välmående och avslappning är en idrottsmassage intensiv och kan upplevas hårdare och även ge ömhet, som påminner om träningsvärk, efteråt. Vissa upplever att en idrottsmassage nästan kan jämföras med ett träningspass.

Även du som ej idrottar är varmt välkommen att boka in en idrottsmassage i Karlskrona. Önskar du en lite hårdare och mer djupgående massage är det definitivt en bra idé.

Vad finns det för olika typer av massage?

Det finns många olika typer av massage att välja mellan på marknaden. De kan vara behandlingsinriktad massage eller en massage för ett allmänt välbefinnande. På vår klinik erbjuder vi klassisk massage och idrottsmassage. Fråga oss gärna om du tycker att det är svårt att välja mellan dessa två massage-former.

Tror du att du istället i behov av en sjukgymnast i Karlskrona? Läs mer här!

Boka Idrottsmassage i Karlskrona

Ditt personnummer är allt vi behöver för att du ska kunna boka en behandling hos oss. Kompletterande uppgifter tar vi när vi ses. Du som har ett friskvårdsbidrag är varmt välkommen att använda det hos oss.

När du bokar din behandling online krävs ingen krånglig registrering, klicka här!

Välkommen till Access Rehab – Idrottsmassage i Karlskrona när den är som bäst!