Stäng

Access Rehab

Idrottsmassage Stockholm

Tränar du hårt i din vardag? Idrottar du på en nivå med målsättning att kontinuerligt prestera mer och bättre? I så fall kan en idrottsmassage i Stockholm vara ett bra alternativ för dig.

En idrottsmassage riktar sig främst mot dig som är idrottare men det går även utmärkt att som motionär boka en sådan behandling. Om du tränar för något speciellt lopp kan en idrottsmassage vara ett mycket bra komplement i dina förberedelser inför den prestation du ska genomföra. Boka in en idrottsmassage i Hammarby Sjöstad och låt oss hjälpa dig att nå ditt mål och få en bra balans mellan träning och återhämtning.

Access Rehab är ledande på idrottsmassage i Stockholm

Vår djupa och effektiva idrottsmassage förebygger skador och snabbar på återhämtningsprocesser. Idrottsmassage i Stockholm passar lika bra som en del av återhämtningen efter en tävling, såväl som förberedelse inför en tävling. Hos Access Rehab kan du boka tid med kort varsel. Vår ambition är att erbjuda tid redan samma dag och vi håller öppet både på kvällar och helger.

Vad är idrottsmassage? 

Vad är idrottsmassage och hur skiljer sig en sådan gentemot en klassisk massage? Massagen i sig bygger på samma grundläggande principer men syftet med behandlingen är olika för respektive massage. Den klassiska massagen vänder sig till dig som har värk i kroppen eller till dig som söker en avslappnande behandling. En idrottsmassage syftar åt att hjälpa till med kroppens återhämtning. Du som söker dig till en idrottsmassage i Hammarby Sjöstad gör detta med en förhoppning om att behandlingen ska få din kropp att återhämta sig snabbare, exempelvis efter ett hårt träningspass. Detta kan vara en fördel för dig som behöver förbereda din kropp för ytterligare ett hårt pass. Regelbunden idrottsmassage hjälper idrottare att prestera på hög nivå ofta och kan även i viss mån minska risken för skador och överansträngda muskler.

I Stockholm har vi även duktiga sjukgymnaster, boka din tid online här!

 

Kan man träna efter idrottsmassage? 

En idrottsmassage går på djupet och fungerar både i syfte att mjuka upp hårda, ömma muskler och  att förebygga skador. Många ställer sig frågan om man kan träna efter en idrottsmassage och svaret är att det går alldeles utmärkt. Det är ändå såklart ett individuellt beslut där du och din egen kropp och smärttröskel bestämmer om det är dags att sätta igång med träningen igen.  För många idrottare är idrottsmassagen en del av träningsrutinen och den påverkar inte intervallerna mellan de ordinarie passen. Massagen gör snarare att dessa pass kan ske både mer regelbundet och med en högre kvalitet.

Hur länge kan man ha ont efter en idrottsmassage? 

Har du aldrig tidigare tagit en idrottsmassage kanske du kommer att bli överraskad då massagen är intensiv och kan upplevas som smärtsam. Massagen syftar till att mjuka upp muskler och detta kan göra lite ont ge lite ”träningsvärk”, som kan sitta kvar ett par dagar. För de flesta motionärer som väljer denna behandling är det normalt att vila någon dag. Hur länge kroppen ömmar är dock individuellt.

Boka Idrottsmassage i Stockholm

När du bokar din behandling online krävs ingen krånglig registrering. Ditt personnummer är allt vi behöver till en början och de kompletterande uppgifterna tar vi när vi ses. Du som har ett friskvårdsbidrag från ditt företag är varmt välkommen att använda det hos oss.

Klicka här för att göra din bokning i Stockholm!

Välkommen till Access Rehab – Idrottsmassage i Stockholm när den är som bäst!