Stäng

Access Rehab

Nu söker vi en naprapat eller kiropraktor till vår klinik i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Access Rehab söker en naprapat eller kiropraktor på heltid eller deltid till kliniken i Hammarby Sjöstad. På kliniken jobbar idag 5 naprapater, 2 fysioterapeuter och en idrottsmassör/hälsopedagog som nu behöver förstärkning.

Access Rehab arbetar med aktiva behandlingar för en hållbar hälsa. Vår vård är modern och evidensbaserad och patient-underlaget är brett och varierande. inom området för smärtproblematik, idrottsmedicin och kvinnohälsa.

Nu söker vi alltså dig som är naprapat eller kiropraktor och som har ett genuint intresse av manuell medicin och smärtproblematik. Du bör vara driven samt ha ett modernt kliniskt tänkande som baseras på erfarenhet och kunskap om den rådande evidensen. Du har jobbat några år i branschen och är säker i ditt utövande i diagnos, behandling och patientbemötande.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som du själv kan vara med att utforma. Du kommer att jobba i ett mindre team på din ort samtidigt som du ingår i ett större team av naprapater, fysioterapeuter, kiropraktor och massörer som tillsammans har omfattande erfarenhet..  Access Rehab består idag av 3 kliniker, en vardera i Stockholm, Falun och Karlskrona. Drygt 20 personer arbetar i företaget och nivån på engagemanget för kunderna och arbetet är hög. Vi har 3500 oberoende rekommendationer på Reco med ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga. Varje klinik har sin egen klinikchef som ansvarar för det dagliga arbetet men alla är delaktiga på ett eller annat sätt i företagets alla uppgifter och utveckling och vår målsättning är att träffas 2 ggr/år och ”teambuilda” tillsammans. Utöver det förekommer också löpande kontakt via digitala möten och olika arbetsgrupper.

Att ha en bra värdegrund och hållbarhetskultur är viktigt för oss. Vi har därför ringat in de värderingar kring gemenskap, kvalitet och utveckling som kännetecknar vårt företag och vi jobbar aktivt mot att omsätta dessa i vår vardag.

Låter detta intressant?

Om du vill jobba med modern vård i ett engagerat team och besitter erfarenhet som skulle passa in hos oss är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till clara@accessrehab.se. 

Clara Viklund Borg, klinikansvarig Hammarby Sjöstad.

Läs mer om våra kliniker här 

Att arbeta på Access Rehab innebär att du arbetar i ett entreprenörsdrivet företag.  Vår vision är , – att skapa, utveckla och vårda specialister.