Stäng

Access Rehab

Naprapat Södermalm

Söker du efter en Naprapat nära Södermalm? Då har du hittat helt rätt! Hos oss på Access Rehab arbetar professionella och kompetenta naprapater som kan hjälpa dig med dina led- och muskelproblem.

Naprapat Södermalm

Naprapat nära södermalm med mångårig erfarenhet

Vår klinik ligger i Hammarby Sjöstad, några minuter från Södermalm. Den stora fördelen med Access Rehab är att vi nästan alltid kan erbjuda dig en tid samma dag som du kontaktar oss, plus att vi har öppet både kvällar och helger.
Har du besvär ska du inte behöva vänta. Vårt team av naprapater har mångårig erfarenhet och stor kunskap inom behandlingar av såväl tillfälliga som långvariga problem. Med naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare är vi tillsammans specialister på alla typer av led- och muskelbesvär.

En naprapat kan hjälpa dig att både förebygga och behandla

Vi på Access Rehab kan hjälpa dig och behandla dina muskuloskeletala besvär. Oberoende av om det rör sig om ett akut ryggskott, nackspärr, låsning eller långvarig idrottsskada, höftsmärta, tennisarmbåge och ihållande huvudvärk.
Våra naprapater hjälper dig med att både förebygga och behandla olika funktionsrubbningar, samt smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Både muskler och leder behandlas, vilket leder till bättre funktion och rörlighet i hela din kropp. Detta är en helhetssyn som även är själva kärnan inom naprapati.

Hur får man hjälp av en naprapat?

En naprapat arbetar främst med händerna och har en rad av manuella behandlingsformer att använda sig av. Många gånger kombinerar man behandlingstekniker med inriktning på leder med stretching och massage. Om behovet finns så används även olika typer av elbehandlingar.
För att åstadkomma ett långvaraktigt resultat följer man vanligtvis upp behandlingen med ett individuellt träningsschema, samt förslag på arbetsställningar. Med hjälp från en naprapat är det möjligt för dig att snabbare återgå till ditt arbete efter sjukskrivning.

Professionell naprapat nära Södermalm – Boka tid hos oss på Access Rehab!

Access Rehab är Stockholms största naprapatklinik och är specialister på muskel- och ledbesvär. Vi arbetar i team och tror att vi kan ge dig den bästa hjälpen utefter dina tillfälliga behov. Tillsammans har vi lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla och rehabilitera, samt förebygga idrottsskador och arbetsrelaterade besvär.
Access Rehab har två kliniker i Stockholm, en i Vasastan och en i Hammarby Sjöstad bara några minuter från Södermalm.
När du bokar en tid hos oss så väljer du vilken klinik du önskar att besöka.Våra naprapater ser fram emot att hjälpa dig att bli kvitt tillfällig smärta eller problem av mer långvarig karaktär.
Är du i behov av en professionell naprapat på Södermalm? Kontakta oss gärna för personlig rådgivning och ytterligare information om våra behandlingar. Vi besvarar eventuella frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till Access Rehab!