Stäng

Access Rehab

Idrottsklinik Stockholm

För dig som är på jakt efter en snabb, tillgänglig och välkomnande idrottsklinik i Stockholm är vi på Access Rehab ditt bästa alternativ.

Idrottsklinik Stockholm.
Inte nog med att vi finns på två platser i Stockholm, i Vasastan och i Hammarby Sjöstad, vi erbjuder också många typer av behandlingar inom idrottsmedicin, kiropraktik och sjukgymnastik.

En idrottsklinik med Stockholms bästa öppettider

På Access Rehab lägger vi stor vikt vid att snabbt kunna erbjuda hjälp vid behov. Därför har vi öppet både kvällar och helger samt erbjuder generösa akuttider som kan reserveras direkt på vår hemsida. Vi är inte en idrottsklinik som kräver krånglig registrering. Allt vi behöver är ditt personnummer.
Oavsett vilken typ av problem eller skada du har tror vi att vi kan hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet inom idrottsmedicin som idrottsklinik i Stockholm, och med alla kompetenser under ett och samma tak kan vi snabbt hitta den behandlingsform som på bästa sätt får dig frisk.

Kontakta oss vid frågor om idrottsmedicin

Vill du veta mer om vad vi på Access Rehab kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att kontakta oss. Vet du redan vad du är ute efter får du mer än gärna titta förbi den idrottsklinik i Stockholm som ligger närmast. Välkommen!