Stäng

Åsa Bäck – hälsmärta

Åsa Bäck -hälsmärta

Åsa Bäck är en superaktiv kvinna som åker längd, springer och cyklar. Plötsligt drabbades hon av hälsmärta. Läs hennes berättelse här.


”Efter en tids hälsmärta kontaktade jag min naprapat på Access Rehab, i Stockholm, som tog emot mej rätt omgående. Väl där, efter nu ca 3 veckors strul, så hade jag inte bara ont i hälen, – det kändes emellanåt som jag stod på en kula eller förhårdnad i hälen samtidigt som det drog fram mot hålfoten.
Jag fick parera gångstilen så att nu även området runt utsidans fotknöl blivit öm.
På Access Rehab behandlades jag med dry needling, laser och massage om vartannat och jag har tappat räkningen på hur många gånger jag besökt denna fantastiska idrottsklinik i Vasastaden.
Alltid så välkomnande, avslappnade och proffsiga. Det spelar ingen roll hur många positiva adjektiv jag spottar ur mej. Det räcker ändå inte till!”

Läs mer om våra samarbeten med