Samarbetspartners

Midnattsloppet

Access Rehab är en stolt samarbetspartner till Midnattsloppet.

Midnattsloppet är 10 km, stämning, atmosfär, fest. Föreställ dig en ljummen augustikväll. Sensommarluften andas magi. Tusentals laddade löpare. Förväntan. Ett startskott och hela city exploderar. En känsla du inte upplever på något annat arrangemang. I Midnattsloppet spelar det därför ingen roll om du är nybörjare, motionär eller elit. Midnattsloppet är så mycket mer än ett lopp och allt handlar om att du som löpare ska ha så roligt som möjligt.

Det som gör Midnattsloppen spännande och unikt är den sena starttiden, kringarrangemangen för deltagare och publik och framförallt stämningen och atmosfären som infinner sig en Midnattsloppskväll. Varje år återkomma 65 000 deltagare och en fantastisk publik och bidrar till Midnattsloppsfesten.

Med Riokarnevalen som förebild föddes idén till Midnattsloppet av några Hammarbyare 1982. I år är det jubileumsår med det 35:e Midnattsloppet i Stockholm. Dessutom finns Midnattsloppet i totalt fyra loppstäder, förutom Stockholm även i Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Midnattsloppet 2016: Stockholm 13 augusti, Göteborg 20 augusti, Malmö 27 augusti, Helsingfors 3 september.

Midnattsloppet.

Mindattsloppet, logotyp.