Stäng

Samarbetspartners

Karlskrona HK . KHK Ishockey

Karlskrona HK startade sin verksamhet 2001 och har på 15 år gjort en lika fantastisk som smått overklig resa. Idag finns, förutom U16, J18 och J20 i elitserier, nästan 500 barn och ungdomar samt ett damlag som siktar högt, i föreningen.

”Det känns bra att ha kompetensen i den miljö där vi spelar och tränar. Det är trygg att vi har ett helt rehab-team bakom oss.”

Berätta hur det kom sig att ni tog kontakt med Access Rehab?

– Det kändes naturligt då vi tränar på Blekinge Health Arena och där finns även Access Rehab. Vi får närmre till kompetensen och ett helt rehab-team bakom oss, mer frekvent, säger Micke Sundlöv, sportchef KHK.

Access Rehab ingår sedan 2016 i KHK’s medicinska team och samarbetar med alla inblandade för att hjälpa spelarna på bästa sätt.

-Vi jobbar dagligen med deras individuella rehabilitering och behandling plus att vi försöker motverka smärtuppkomst genom bland annat regelbundna screeningar av spelarna, säger Catarina Nordström på Access Rehab.

Tack vare att kliniken ligger i direkt anslutning till lokalerna där KHK tränar, har Access Rehab haft möjlighet att vara närvarande och påverka direkt i det akuta skedet. Det har optimerat möjligheterna till snabb återgång till spel efter tex stukade fötter, brutet finger, ledband- och meniskskada i knän mm. Det dagliga mötet med spelarna ger också möjlighet att behandla innan chans till smärta eller överbelastning uppstår.

Mer info om KHK på

http://www.khk.se/