Stäng

Access Rehab

Smärtlindrande behandlingar hos naprapat i Hammarby Sjöstad

Access Rehab är din lokala naprapat i Hammarby Sjöstad. Här finns ett helt team med duktiga naprapater vars kollektiva expertis täcker in alla tänkbara tillfälliga och långvariga problem.

Din kropp är ett fantastiskt verktyg. Den orkar mer än du kanske tror – men bara om du ger den rätt förutsättningar för läkning, återhämtning och rehabilitering. Ibland måste du ta in experterna för att bli av med en envis skada som begränsar dig i vardagen. Då är det en naprapat eller kiropraktor hos oss i Hammarby Sjöstad du ska vända dig till.

Behandling av smärtor i hela kroppen

Lider du av skador som gör det svårt att fungera normalt i vardagen? Det är inte bara aktiva idrottare som råkar ut för smärtor i kroppen. Att få ont i rygg, höft och knän är vanliga problem som kan drabba vem som helst. Smärtorna kan uppstå efter till exempel överbelastning över tid, trauma eller ålder. Andra symptom kan vara direkt relaterade till kvinnohälsa.

Individanpassade behandlingar med stöd i forskning

På vår klinik i Hammarby Sjöstad kan du få hjälp av en kiropraktor eller naprapat för att behandla dina besvär. Här erbjuds du individanpassade och evidensbaserade behandlingar som ger dig en hållbar hälsa även i framtiden. Vi kan hjälpa dig med djuparbetande massage, ultraljudsundersökning, stötvågsbehandling och rehabilitering speciellt anpassad för kvinnors hälsa. Du kan även ta kontakt med oss online för en rådgivning via videosamtal.

Vad är det för skillnad på en naprapat och en kiropraktor?

Den finns ofta flera gemensamma nämnare mellan en naprapat och en kiropraktor. I båda fallen handlar det om att behandla leder, muskler och senor. Många naprapater och kiropraktorer har dessutom fortbildat sig inom båda fälten, vilket gör sammanslagningen än mer påtaglig.

Dock finns det några grundläggande skillnader dem emellan. Kortfattat skulle man kunna sammanfatta skillnaderna med att en naprapat fokuserar på muskelbehandling, medan kiropraktorn ofta har sitt fokus på att justera ryggen.

Hur vet man om man ska gå till kiropraktor eller naprapat?

Det är sällan det finns ett givet svar på om du får bäst hjälp av en kiropraktor eller en naprapat. Mycket handlar om vilken behandling som du upplever att du är i störst behov av, vilket du såklart kan diskutera med oss på vår klinik i Hammarby Sjöstan.

Det kan också vara diagnosen efter den initiala undersökningen som ger svar på hur du ska behandlas. Oavsett om det är en kiropraktor eller en naprapat är målet att lindra din smärta så långt det är möjligt, även på sikt.

Vad händer i kroppen efter naprapatbesök?

Ibland kan kroppen behöva vänja sig vid behandling av muskler och leder. Det innebär att det kanske först är efter två eller tre besök som du börjar märka förbättringen. Att kroppen behöver några gånger på sig att förstå justeringarna och att den ska börja läka är helt normalt.

Det är också normalt att du kan uppleva biverkningar. Till exempel kan du känna dig öm på vissa delar av kroppen eller uppleva en trötthet. Vanligtvis släpper det efter ett par dagar. Om du har någon allvarlig sjukdom eller skada, till exempel hjärt- eller kärlsjukdomar, är det viktigt att du berättar det så att vi kan anpassa din behandling efter lämpliga metoder.

Access Rehab – Mer än bara en naprapat i Hammarby Sjöstad

Med både naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare är vi specialister på alla typer av muskel- och ledbesvär.
Välkommen till Access Rehab – En personlig och omtänksam naprapat i Hammarby Sjöstad.