Stäng

Access Rehab

Kiropraktor Stockholm

På Access Rehab arbetar skickliga kiropraktorer med stor kunskap och erfarenhet. En stor fördel med vår klinik är att vi nästintill alltid kan erbjuda dig en besökstid under samma dag som du kontaktat oss, samt att vi har öppet även under kvällar och helger.

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda snabb hjälp. Upplever du problematik och smärta ska du absolut inte behöva vänta längre än vad som är nödvändigt. Vårt team av kiropraktorer besitter specialkunskap inom behandling av både tillfälliga och långvariga besvär. På Access Rehab får du hjälp att behandla dina muskuloskeletala besvär.

Fördelar med att besöka en kiropraktor i Stockholm

Kiropraktik används främst vid behandling av stela eller ömmande leder och du bör kontakta en kiropraktor för behandling om du exempelvis har ont i ryggen eller känner dig stel och har ont i axlar och rygg. Vi hjälper dig att hitta orsaken till den smärta som du upplever, samt att utforma en behandlingsplan som passar dig utefter dina behov.
Men innan vi sätter igång med någon slags behandling kommer en grundlig undersökning att genomföras där vi diskuterar igenom dina besvär och din hälsa. Vi behandlar både muskler och leder, vilket leder till bättre funktion och ökad rörlighet i hela din kropp.

Som kiropraktor arbetar man framförallt med händerna med en rad manuella behandlingsformer att ta till. En vanlig metod som brukar användas är en s.k. kiropraktisk justering, vilket innebär att en kiropraktor varsamt tänjer ut leden lite längre än vad man klarar av att göra på egen hand. Därefter ges ett hastigt tryck med händerna för att rörligheten i leden ska återställas.

Andra behandlingsmetoder som ofta används är massage och stretching av problematiska leder och muskler. Tack vare en kiropraktisk behandling är det möjligt att du snabbare kommer att kunna återgå till arbetet efter en sjukskrivning.

Ledande kiropraktor i Stockholm med lång erfarenhet

Vår eminenta personalstyrka består av naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, idrottsmassörer samt personliga tränare och vi arbetar i team för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp utefter det behov som du har. Ihop har vi lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla, rehabilitera samt förebygga idrottsskador och arbetsrelaterade besvär.
Access Rehab finns att besöka på två kliniker i Stockholm: en i Vasastan och en i Hammarby Sjöstad. När du bokar en tid så väljer du själv vilken klinik du vill besöka.
Ta kontakt med oss för personlig rådgivning och vidare information angående våra behandlingar. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om vår verksamhet. Hjärtligt välkommen till oss på Access Rehab!