Stäng

Förebyggande

Förebyggande

Många människor lever idag i ett högt och intensivt livs-tempo och det kan vara svårt att hinna vara lyhörd för kroppens signaler.

Du kan säkert känna igen dig själv i att uppleva spänningar i axlar, nacke och ländrygg. Ofta dyker dessa symtom upp efter stressiga situationer eller i samband med en längre tids stillasittande arbete. För oss ligger utmaningen i att stärka din kroppskännedom och öka medvetenheten kring hållning, andning, ergonomi och, inte minst, förebyggande träning. Denna typ av förebyggande behandling håller funktionen och cirkulationen intakt i muskler och leder och minskar antalet behandlingstillfällen vid besvär som ryggskott och nackspärr. Träningspass som utförs av idrottare och motionärer ställer krav på det arbete som kroppen ska utföra. En idrottare behöver vara stark i de muskler som används specifikt i den gren som hen tränar/tävlar i och en motionär som påbörjar sin träning behöver vänja muskler, ledband och leder vid den ökade belastningen som träningen medför.
Regelbunden behandling och idrottsmassage hjälper dig att fortsätta arbeta och träna utan besvär. Mer om våra behandlingstekniker.

Screening , en funktionell rörelseanalys för dig som vill prestera bättre inom din idrott

Screening.
En screening är en rörelseanalys som består av en rad olika funktionella och komplexa rörelsetester som sammanställs i ett protokoll. Denna screening är riktad till dig vars främsta drivkraft är att bli starkare, få ett mer fungerande rörelsemönster och prestera bättre inom din idrott. Läs mer om screening här.