Stäng

Access Rehab

Kiropraktor Södermalm

Access Rehab är en klinik i södra Stockholm, endast några minuter från Södermalm, som erbjuder professionella och säkra kiropraktiska behandlingar. En betydande fördel med oss är att vi näst intill alltid kan erbjuda en besökstid under samma dag som du kontaktat oss och att vi har öppet för våra kunder även under kvällar och helger.

Kiropraktor Södermalm.
Att kunna erbjuda snabb hjälp är något vi prioriterar. Upplever du det besvärligt med smärta ska du inte behöva vänta i onödan.
Vårt arbetslag består av kiropraktorer som besitter stor erfarenhet inom behandling av både tillfälliga och långvariga besvär. På Access Rehab får du på Södermalm snabb och effektiv hjälp att behandla dina led- och muskelbesvär.

Vi är en kiropraktor som alltid arbetar efter dina behov

Kiropraktik används främst för att behandla stela eller ömmande leder. Du borde kontakta en kiropraktor för behandling om du till exempel har ryggsmärtor eller känner dig stel och har ont i axlar/rygg.
Vi hjälper dig att finna orsaken till de smärtor som upplevs, samt att lägga upp en behandlingsplan som passar utefter just dina behov. Men innan någon slags behandling inleds kommer en ingående undersökning att genomföras där vi diskuterar igenom din hälsa och ditt tillstånd. Både muskler och leder behandlas, vilket resulterar i ökad funktion och rörlighet i hela kroppen.
En kiropraktor arbetar framförallt med händerna och har flera manuella behandlingsformer att förhålla sig till. En vanlig metod som oftast används är en ”kiropraktisk justering”. Detta innebär att kiropraktorn varsamt tänjer ut leden lite längre än vad man på klarar av att göra själv.
Sedan ges ett hastigt tryck med händerna för att återställa rörligheten i leden. Andra behandlingsmetoder som flitigt används är massage och stretching av ömmande leder och muskler. Med hjälp av en kiropraktisk behandling är det möjligt snabbare kunna återgå till sitt arbete efter en sjukskrivning.

En professionell kiropraktor nära Södermalm

Access Rehabs eminenta arbetslag består av kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare. Vi arbetar som team för att kunna ge dig på Södermalm och i hela Stockholm bästa möjliga vård utefter dina behov. Sammanslaget har vi lång erfarenhet och oslagbar kompetens inom diagnostisering, behandling, rehabilitering samt att förebygga idrottsskador och andra arbetsrelaterade besvär.
Oss kan du besöka på våra två kliniker i Stockholm: en i Vasastan och en i Hammarby Sjöstad, bara några minuter från Södermalm. När du bokar din tid gör du också valet av vilken klinik du önskar att besöka.
Hör av dig till oss för ytterligare information och rådgivning. Vi svarar på dina frågor och berättar mer om vår verksamhet. Välkommen till Access Rehab!