Symptom

Ont i ben och fötter

Värk och smärta i ben och fötter påverkar vardagslivet för tusentals svenskar.  Problem med leder är vanliga liksom hälsporre, smärta i hälsenan eller i främre foten. Om en eller flera nerver i ryggen blivit retade kan det också orsaka en strålande smärta i benen. Klicka på en rubrik, i rutan bredvid, som motsvarar det område där du har ont för att få mer information om din smärta.

Fotledsproblem

Problem med fotlederna kan uppkomma på många olika sätt där det vanligaste är att man ”trampar snett”.

Läs mer >>

Fotsmärta

Fotsmärta är vanligt och något som många upplever under livet. Fötterna får ju vara med om mycket när de ska bära upp oss.

Läs mer >>

Hälsenesmärta/inflammation

Hälsenan är kroppens starkaste och tjockaste sena och utsätts för väldigt hög belastning dagligen när vi står, går och springer.

Läs mer >>

Knäsmärta

Knäsmärtor är vanliga både till vardags och inom idrott. Vanligen beror de på överbelastning men inom idrott förekommer det även en hel del knäskador som uppkommer genom trauma mot knät.

Läs mer >>

Ont i baksidan av låret

Ont i baksidan av låret kan bero på flera olika saker. Det kan bero på muskelsmärta som kan uppstå vid en överbelastning och variera från en molande smärta till ett plötsligt hugg.

Läs mer >>

Ont i knävecket

Smärtor i knävecket uppkommer ofta i samband med aktivitet och upplevs ofta som ett obehag när man sträcker ut benet.

Läs mer >>

Vadsmärta

Vadsmärta kan uppstå vid flera tillfällen men det är vanligast vid aktivitet i form av löpning eller hopp.

Läs mer >>