Team Nordic Trail

Utskrift

Team Nordic Trail, med fokus på motionären och naturen.

Vi tar oss fram i natur och varierad terräng. Alla nivåer är välkomna, från dig som nybörjare i löparskor till dig som är erfaren löpare. Du hittar våra löpargrupper i hela Sverige.

Följ också med oss på en upplevelseresa i löparskor. Vi åker till fantastiak miljöer utomlands samt att vi arrangerar löparläger från norr till söder i Sverige, både fjällvärlden och skogen ligger oss varmt om hjärtat.

Vi arrangerar även Stockholm SwimRun samt att vi erbjuder nybörjarkurser, företagsträning och personlig coaching. Träning, gemenskap och upplevelse, alla är välkomna!

Som medlem i Team Nordic Trail erhåller du 10% på behandlingar hos Access Rehab.

Lopargrupp Team Nordic Trail for webb

Partners

För Access Rehab är det naturligt att samarbeta med olika aktörer för att ge våra och deras kunder en ännu bättre service och upplevelse. Vårt nära samarbete med flera av de marknadsledande aktörerna ger oss en förstahandskunskap och expertis som kommer dig direkt till nytta. Häng med oss och upplev styrkan i att arbeta som ett team.

Läs mer om hur vi samarbetar med dessa partners genom att klicka på dem.

Running Sweden

Lidingöloppet Runday

Om oss – Hej

Om oss

Vi hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. Ganska enkelt – eller hur! Vi tycker att det ska vara enkelt att besöka oss. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont av några av Sveriges bästa naprapater och sjukgymnaster.

Vi hjälper dig med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver också. Därför hjälper vi dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. För vi tycker att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Boka tid