Stäng

Access Rehab

Vill du jobba med modern vård i ett engagerat team?

Nu söker vi en naprapat eller kiropraktor på heltid eller 80% till vår klinik i fantastiska Östersund med en mix av stads- och fjälliv. På kliniken jobbar vi med olika patientgrupper där idrottare och motionärer utgör en stor del. Vi har flera fina samarbeten med Vasaloppsåkare, skidskyttar och idrottselever på MIUN, för att nämna några som vi är mycket stolta över.

Access Rehab arbetar med aktiva behandlingar för en hållbar hälsa! Vår vård är modern och evidensbaserad och patientunderlaget är brett och varierande. Såväl unga som äldre, idrottare, motionärer och kontorspersonal söker hjälp hos oss för sin smärta och/eller överbelastningsbesvär.

Symptom inom rygg och säte. Access Rehab.Vi söker alltså dig som är legitimerad naprapat eller kiropraktor och som har ett genuint intresse av manuell medicin och smärtproblematik till en heltidstjänst till vår klinik i Östersund.   Du bör vara driven och ha jobbat i några år i branschen, och ha ett modernt kliniskt tänkande som baseras på erfarenhet och kunskap om den rådande evidensen.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som du själv kan vara med att utforma. Du kommer att jobba i ett mindre team på din ort samtidigt som du ingår i ett stort team av naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massörer som tillsammans har omfattande erfarenhet av smärt- och överbelastningsproblematik.  Access Rehab består idag av tio kliniker, varav tre finns i Stockholm, en vardera i Karlskrona/Ronneby, Östersund/Åre, Falun, Oslo och Jaeren. Drygt 30 personer arbetar i företaget och nivån på engagemanget för kunderna och arbetet är hög. Vi har drygt 3100 oberoende rekommendationer på Reco med ett snittbetyg på 4,6 av 5 möjliga. Hos oss är samtliga terapeuter anställda och varje klinik har sin egen klinikchef som ansvarar för det dagliga arbetet. Alla är delaktiga på ett eller annat sätt i företagets utveckling och vi träffas minst 2 ggr/år och ”teambuildar” tillsammans.

Att ha en bra värdegrund och hållbarhetskultur är viktigt för oss. Vi har därför ringat in de värderingar kring gemenskap, kvalitet och utveckling som kännetecknar vårt företag och vi jobbar aktivt mot att omsätta dessa i vår vardag.

Låter detta intressant?

Om du vill vara verksam i Östersund och besitter erfarenhet som skulle passa in hos oss är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@accessrehab.se. Märk din ansökan Östersund. Läs mer om våra olika kliniker 
Att arbeta på Access Rehab innebär att du arbetar i ett expansivt och entreprenörsdrivet företag i stark tillväxt.  Vår vision är , – att skapa, utveckla och vårda specialister.

Andreas Bjurman VD Access Rehab
“Access Rehabs vision bygger på tanken att ett företag aldrig blir bättre än sina medarbetare. Mer engagerade medarbetare ger nöjdare kunder och bättre resultat, vilket lägger grunden för stabilitet och tillväxt.” Andreas Bjurman, VD Access Rehab

Access Rehab
Sveavägen 159
113 46 Stockholm
Telefon: 010-202 30 20