Stäng

Access Rehab

Klinikansvarig Access Rehab – Sveavägen i Stockholm

Vi söker en klinikansvarig som ansvarar för den operativa driften av kliniken samt tar en aktiv roll i ledningsgruppen.

Du kommer hjälpa oss att fortsätta utveckla och bygga vår verksamhet i en expansiv fas. Vi söker dig som brinner lika mycket för att hjälpa andra som vi och som kan planera och leda arbetet på kliniken. Vi erbjuder dig möjligheten att få jobba i en entreprenörsdriven organisation i stark tillväxt. Du måste ha stor kunskap inom både det kliniska området som personalledning. Du kommer in i bolaget i ett spännande skede. Mycket är på plats men vi söker dig som med energi och fokus vill driva den fortsatta utformningen av kliniken och Access Rehab. Du kommer därmed ha stora möjligheter att påverka det framtida arbetet och processerna.

Arbetsuppgifter och ansvar

I denna roll blir du ytterst ansvarig för den operativa driften av kliniken och ingår i Access Rehabs ledningsgrupp för det strategiska arbetet. Du leder och planera arbetet självständigt tillsammans med en assisterande klinikansvarig på kliniken samtidigt som du också själv arbetar kliniskt.
Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifterna innefattar:

• Ansvara för driften, dvs. att de dagliga rutinerna fungerar.
• Ansvara för detaljplanering av personalens arbetsschema.
• Ansvara för att efterfrågan på Access Rehabs behandlingar möts på ett för verksamheten optimalt sätt.
• Ansvara för personalen och deras utveckling.
• Vara delaktig i uppsättande av mål och uppföljning av resultat.
• Ansvara för klinikens budget.
Din närmaste chef är VD på Access Rehab som du tillsammans med utvecklar och följer upp verksamheten.

Erfarenhet/personlighet

Vi söker dig som har helhetssyn och är intresserad av ett spännande ledaruppdrag i en dynamisk och kunskapsintensiv miljö. Du är terapeut med ett brett kliniskt kunnande och har tidigare goda erfarenheter av eget personalansvar. Du är mål- och resultatorienterad och van att uppnå överenskomna mål för verksamheten. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla värdesätts extra.
Du som börjar hos oss får goda anställningsvillkor och möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som vi strävar efter att kontinuerligt utveckla. Tjänsten är en fast heltids anställning, med placering på Sveavägen 159 i Stockholm. Lön enligt överenskommelse.
Access Rehab
Access Rehab har idag en klinik på Sveavägen och öppnar inom kort i Hammarby Sjöstad och Karlskrona. Vi som arbetar på Access Rehab är alla specialister på muskel- och ledbesvär. Vi är naprapater, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare. Tillsammans har vi lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla, rehabilitera och förebygga idrottsskador och arbetsrelaterade besvär.
Du som vill växa med Access Rehab, sänd snarast din ansökan tillsammans med ditt CV till jobb@accessrehab.se, märk ansökan med klinikansvarig Sveavägen.