Våra kliniker

Östersund

Sara och Andreas på Östersundskliniken

Vår klinik i Sveriges vintersportcentrum, Östersund, ligger centralt i stora, ljusa lokaler. Hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Se nedan våra kundomdömen via Reco där över 280 personer ger oss ett snittbetyg på 4,3 av 5 möjliga.

Vi har varken långa köer eller krav på remiss. Däremot har vi några av Sveriges bästa terapeuter som ger dig en modern evidensbaserad sjukvård mot sådant som ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men sedan vill vi att du ska hålla dig problemfri framöver också, och hjälper dig gärna träna på rätt sätt. Allra helst så att vi kommer till rätta med orsaken till problemen – och du får lite högre livskvalitet.

Hitta till oss:

Vi finns på Kyrkgatan 60 vilket är den stora porten mittemot Synoptik eller snett emot turistbyrån.

Ta en titt och se hur vår klinik ser ut.

Vi är väldigt stolta och glada över vårt samarbete med Britta Johansson Norgren


Östersund
Kyrkgatan 60,
831 34 Östersund
Telefon: 010-202 30 20

Våra öppettider:
Mån-torsdag 07:45-21:00
Fredag 07:45-18:00
Lördag 08:00-14:00

Kostnad och hur går det till?

Första besöket

Innan ditt första besök hos oss önskar vi att du fyller i en hälsodeklaration. I samband med din bokning får du ett mail med en länk så du kan göra det på nätet. Har du inte möjlighet att göra det innan så kan du fylla i den när du kommer till oss. Vänligen kom ca 10 min innan i så fall så du hinner göra det.

Betalning och pris

Förstagångsbesök 720 kr
Återbesök 720 kr
Massage/Idrottsmassage
800 kr för 55 min, 450 kr för 25 min
Personlig träning 780 kr
Screening 1.500 kr
Vad är en screening?

Vi accepterar kortbetalning, Swish och presentkort.
OBS Frikort gäller ej

Avbokning

Behöver du ändra eller avboka din tid ber vi dig göra detta senast 24 timmar innan din behandling. Vid utebliven eller sen avbokning debiteras fullt arvode.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos oss till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort här!

Friskvård

Till dig som har friskvårdsbidrag på jobbet vill vi påpeka att våra behandlingar klassas som sjukvårdsbehandlingar och att endast massagen gäller som friskvårdsbehandling. Vi samarbetar med Actiway, Benify, Min friskvård och Wellnet.

Information om sjukvårdsförsäkring

Snart kommer vi till fler orter

Idag finns vi med tio kliniker på åtta orter: Stockholm, Östersund/Åre, Karlskrona/Järnavik, Falun, Oslo och Jaeren. Men vi planerar att under de närmaste åren öppna på fler orter. Håll gärna utkik här på webben.