Stäng

Våra kliniker

Naprapat Östermalm

Vår klinik på Nybrogatan 74 ligger på Studio l’Echelon som är ett träningscenter för cyklister med en toppmodern cykel- och träningsyta. Du behöver absolut inte vara cyklist för att besöka oss utan hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss. Däremot har vi några av Sveriges bästa terapeuter som ger dig en modern evidensbaserad sjukvård mot ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Sedan vill vi att du ska hålla dig problemfri framöver också, och hjälper dig gärna träna på rätt sätt. Allra helst så att vi kommer till rätta med orsaken till problemen – och du får lite högre livskvalitet.

Hitta till oss:

Vår klinik på Nybrogatan ligger 200 meter ifrån Stadions tunnebanestation. Angående övrig kommunaltrafik så klicka på kartan, på bussymbolerna, så ser du vilka bussar som går hit samt vad stationen heter. I väntan på att vår fasadskylt kommer på plats så står det endast lÉchelon på skylten vid entrén just nu. Stig in och gå ner för trappen och vidare genom lokalen så kommer du fram till våra behandlingsrum.

På vår Östermalmsklinik har vi tillgång till denna träningsyta där vi kan prova på övningar som kan ingå i behandlingen eller jobba med ett tränings/rehabs-upplägg.

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Jessica Clarén – grundare till She rides


Östermalm – @ Studio l’Echelon
Nybrogatan 74,
114 41 Stockholm
Telefon: 010-202 30 20

Våra öppettider:
Mån-torsdag 07:45-21:00
Fredag 07:45-18:00
Lördag 08:00-14:00

Första besöket

Innan ditt första besök hos oss önskar vi att du fyller i en hälsodeklaration. I samband med din bokning får du ett mail med en länk så du kan göra det på nätet. Har du inte möjlighet att göra det innan så kan du fylla i den när du kommer till oss. Vänligen kom ca 10 min innan i så fall så du hinner göra det.

Betalning och pris

Förstagångsbesök 720 kr
Återbesök 720 kr
Ultraljudsundersökning, endast i Vasastan, 850 kr
Massage/Idrottsmassage
830 kr för 55 min, 475 kr för 25 min
Personlig träning 780 kr
Screening 1.500 kr
Vad är en screening?
Löpning på Alter G – kostnad och info
Stötvågsbehandling utförs på våra kliniker i Hammarby Sjöstad och Karlskrona

Vi accepterar kortbetalning, Swish och presentkort.
OBS Frikort gäller ej

Pensionärsrabatt 10%
Studentrabatt 10% – mot uppvisande av studentleg.

Avbokning

Behöver du ändra eller avboka din tid ber vi dig göra detta senast 24 timmar innan din behandling. Vid utebliven eller sen avbokning debiteras fullt arvode.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos oss till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort här!

Friskvård

Till dig som har friskvårdsbidrag på jobbet vill vi påpeka att våra behandlingar klassas som sjukvårdsbehandlingar och att endast massagen gäller som friskvårdsbehandling. Vi samarbetar med Actiway, Benify, Min friskvård och Wellnet.

Information om sjukvårdsförsäkring

Vi som jobbar i Naprapat Östermalm

Just nu finns det inga medarbetare att visa här.

Access Rehabs kliniker

Idag finns vi med åtta kliniker på sex orter: Stockholm, Karlskrona/Ronneby, Falun och Oslo/Jaeren. Varmt välkommen att besöka oss på någon av våra kliniker!