Stäng

Våra kliniker

Järnavik - Ronneby

Med anledning av den rådande situationen kring det smittsamma Corona-viruset ber vi alla våra patienter att bära munskydd vid besök på någon av våra kliniker.

Varmt välkommen till vår klinik Järnavik, mitt i Blekinge. Kliniken är vackert belägen på landsbygden, vid havet, på Pensionat Järnavik. Hit kan du vända dig för att få snabb hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss. Däremot jobbar  några av Sveriges bästa terapeuter här hos oss. Terapeuter som erbjuder en modern evidensbaserad sjukvård för ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. För att du ska hålla dig problemfri framöver hjälper vi dig gärna träna på rätt sätt.  Vår målsättning är att komma till rätta med orsaken till problemen – så du får lite  högre livskvalitet.

Ninni och Catarina på våra kliniker i Järnavik/Karlskrona

Hitta till oss:
Från Karlskrona: Ta Österleden/väg 28 och Ronnebyvägen mot E22 (10 min) Följ E22 och ta avfart 55-Trafikplats Bräkne-Hoby från E22 (20 min) Kör in på E22. I rondellen tar du 2:a avfarten och stannar kvar på E22. Vid korsningen 55-Trafikplats Bräkne-Hoby, håll höger och följ skyltarna mot Bräkne-Hoby/Järnavik/Tjärö

Från Skåne/Karlshamn: Kör ut på E22 (5 min)Följ E22 mot Guöviksvägen i Blekinge län. Ta avfart 54-Trafikplats Åryd från E22 (40 min). Vid korsning 54-Trafikplats Åryd, Kör i högerfilen och följ skyltarna mot Åryd. Ta Gamla riksvägen mot Järnavik.

Kliniken ligger på Pensionat Järnavik nere i hamnen på höger sida. Det finns parkeringsmöjligheter mitt emot pensionatet och ingång sker ifrån framsidan där Access Rehab-skylten finns. Slå er ner i soffan, i väntrummet, framför öppna spisen så kommer Ninni och hämtar er.


Järnavik – Ronneby
Järnaviksvägen 80,
372 63 Bräkne-Hoby
Telefon: 010-202 30 20

Våra öppettider:
Mån-fredag 09:00-17:00
Annan tid enligt ök

Kostnad och hur går det till?

Första besöket

Innan ditt första besök hos oss önskar vi att du fyller i en hälsodeklaration. I samband med din bokning får du ett mail med en länk så du kan göra det på nätet. Har du inte möjlighet att göra det innan så kan du fylla i den när du kommer till oss. Vänligen kom ca 10 min innan i så fall så du hinner göra det.

Betalning och pris

Förstagångsbesök 750 kr
Återbesök 750 kr
Massage/Idrottsmassage
820 kr för 55 min, 460 för 25 min
Personlig träning 800 kr
Screening 1.500 kr
Vad är en screening?
Löpning på Alter G – kostnad och info
Stötvågsbehandling utförs på våra kliniker i Hammarby Sjöstad och Karlskrona

Vi accepterar kortbetalning, Swish och presentkort.
OBS Frikort gäller ej

Avbokning

Behöver du ändra eller avboka din tid ber vi dig göra detta senast 24 timmarinnan din behandling. Vid utebliven eller sen avbokning debiteras fullt arvode.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort hos oss till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort här!

Friskvård

Till dig som har friskvårdsbidrag på jobbet vill vi påpeka att våra behandlingar klassas som sjukvårdsbehandlingar och att endast massagen gäller som friskvårdsbehandling. Vi samarbetar med Actiway, Benify, Min friskvård och Wellnet.

Information om sjukvårdsförsäkring

Access Rehabs kliniker

Idag finns vi med fyra kliniker på fyra orter: Stockholm, Falun Karlskrona och Järnavik. Varmt välkommen att besöka någon av våra kliniker!