Stäng

Access Rehab

Sjukgymnast Södermalm

På Access Rehab arbetar professionella sjukgymnaster med stor kompetens och erfarenhet, och hos oss kan du få hjälp med dina led- och muskelproblem. Kliniken ligger i Hammarby Sjöstad, bara några minuter från Södermalm.

Sjukgymnast Södermalm.

Professionell sjukgymnast nära Södermalm

En stor fördel med Access Rehab är att vi näst intill alltid kan erbjuda dig en besökstid samma dag som du varit i kontakt med oss, samt att vi har öppet även under kvällar och helger.
Om du upplever problematik ska du absolut inte behöva vänta längre än nödvändigt. Vårt team av sjukgymnaster besitter specialkunskap inom behandling av både tillfälliga och långvariga besvär.

Sjukgymnastik kan även förebygga framtida smärtor

Vi på Access Rehab kan hjälpa dig med exempelvis värk och spänningar i axlar och nacke, spänd och stel muskulatur eller ryggont som orsakats av dysfunktionella leder och muskler. Vi behandlar även besvär som onda knän, diverse belastningsskador samt smärtor efter ett benbrott eller stukning.
Behöver du stöd vid muskeluppbyggnad efter sjukdom, skada eller operation kan vi givetvis hjälpa till i detta fall med. Målsättningen är att dina besvär ska minska och att vi tillsammans ska finna den rätta behandlingsplanen för dig för att förebygga framtida smärtor.
För att åstadkomma ett resultat som varar följer man vanligen upp behandlingen med ett individuellt träningsschema utefter den diagnos du har, samt förslag på rekommenderade arbetsställningar. Med hjälp från en skicklig sjukgymnast är det möjligt för dig att snabbare återgå till ditt arbete efter sjukskrivning.

En sjukgymnast hos Access Rehab kan hjälpa dig på Södermalm att råda bot på dina besvär

Access Rehab – ledande inom sjukgymnastik i Stockholm och specialister på muskel- och ledbesvär. Vår rutinerade personalstyrka består av naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare som tillsammans arbetar experter på alla typer av led- och muskelbesvär.
Vi arbetar som ett starkt team och tror att vi kan ge dig bästa möjliga hjälp utefter dina behov. Ihop har vi lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla och rehabilitera och förebygga såväl idrottsskador som arbetsrelaterade besvär.

Nyfiken på att veta mer hur en sjukgymnast kan hjälpa dig?

Kontakta oss gärna för ytterligare information och rådgivning om våra behandlingar. Vi besvarar dina frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till oss på Access Rehab!
Vi har två kliniker i Stockholm: en i Vasastan och en i Hammarby Sjöstad, bara några minuter från Södermalm. När du bokar din tid hos oss så väljer du själv vilken klinik du vill besöka.Våra sjukgymnaster ser fram emot att hjälpa dig att råda bot tillfällig smärta eller problem av mer långvarig karaktär.