Stäng

Access Rehab

Naprapat Vasastan

Har du fått tillfällig smärta eller dragits med problem under längre tid? Access Rehab en naprapat för dig i Vasastan som åtgärdar alla typer av muskel- och ledbesvär. Hos oss kan du nästan alltid boka en tid redan samma dag. Vi har dessutom öppet både på kvällar och helger – allt för att kunna erbjuda så snabb smärtlindring som möjligt.

Naprapat Vasastan.
Vårt team består av eminenta naprapater har flerårig erfarenhet och kompetens inom behandlingar av såväl tillfälliga som ihållande problem. Med naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare är vi tillsammans specialister på alla varianten av led- och muskelbesvär.
Naprapaterna hos oss på Access Rehab hjälper dig att behandla dina muskuloskeletala besvär. Oavsett om det rör sig om ett akut ryggskott, nackspärr, låsning eller långvarig idrottsskada, höftsmärta, tennisarmbåge och huvudvärk. Vi hjälper dig med att både förebygga och behandla funktionsrubbningar, samt med smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Vi behandlar både muskler och leder, vilket leder till ökad funktion och rörlighet i hela kroppen. Att arbeta som naprapat innebär att man främst arbetar med händerna och många manuella behandlingsformer att förhålla sig till.
Ofta kombinerar man behandlingstekniker med inriktning på leder med hjälp av stretching och massage. Om det behövs så kan även olika typer av elbehandlingar komma att användas. För att åstadkomma ett varaktigt resultat följs behandlingen vanligtvis upp med ett individuellt träningsschema. Med vård från en naprapat är det möjligt att du återgår fortare till ditt arbete efter en sjukskrivning.

En personlig naprapat och kiropraktor för dig i Vasastan!

Access Rehab är störst i Stockholm på naprapati och är specialister på muskel- och ledbesvär. Vår kompetenta personalstyrka består av naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare. Vi arbetar som ett team och vi tror att vi kan ge dig bästa möjliga hjälp utefter dina behov.
Vi har tillsammans lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla och rehabilitera, samt förebygga idrottsskador och andra arbetsrelaterade besvär. Access har två kliniker i Stockholm, en i Vasastan och en i Hammarby Sjöstad. Vid tidsbokning hos oss väljer du vilken klinik du önskar att besöka.Våra naprapater ser fram emot att hjälpa dig att bli kvitt problem och smärta.

Är du i behov av en skicklig naprapat?

Ta gärna kontakt med oss för personlig rådgivning och vidare information om vårt utbud av behandlingar. Vi besvarar eventuella frågor och berättar närmare om hur vi kan hjälpa dig.