Medarbetare

Tobias Ydén

Leg. Fysioterapeut, CNP, Sjöstaden

Tobias YdénTobias är legitimerad Fysioterapeut och vidarutbildar sig just nu för att bli Fysioterapeutspecialist inom området smärta. Han har tidigare drivit en idrottsskadeklinik i Norrköping med fokus på idrottslag samt utbildning och föreläsningar. På Access Rehab arbetar Tobias dagligen både med idrottare och andra typer av smärtproblematik och skador. Här ligger fokus dels på att hitta orsaken till patientens smärta och minimera den och dels på att långsiktigt bygga upp kroppen för att klara av den aktuella belastningsnivån. Utbildning i kombination med mångårig erfarenhet av behandling och träning samt kunskaper i hur stress och livssituationen påverkar smärta är grunden till Tobias goda behandlingsresultat.

Tobias arbetar också förebyggande genom att göra screeningar för att hitta svagheter som påverkar prestationen samt tar emot klienter som Personlig Tränare för att öka prestationsnivån.. Han föreläser på ämnet ”förebyggande träning”, ”träningsoptimering” och håller Redcord Workshops. Utbildad i: Manipulation/Mobilisering, Redcord Active Specialist samt Certified Neurac Practitioner inom Redcord. Idrott och Hälsa/Idrottsmedicin på Universitet.

”När jag valde att studera till fysioterapeut gjorde jag det för att kunna hjälpa människor hela vägen från smärta till full fysisk prestation. Detta sker genom personliga möten där jag stöttar, behandlar, undervisar och leder mina patienter till deras mål.”

Att få se en människa nå sitt mål och veta att jag är en del av det skapar min motivation.

Klinik: Sjöstaden - Stockholm

Telefon: 08-120 361 36

E-post: tobias@accessrehab.se