Medarbetare

Sanna Lind Forsman

Föräldraledig - Idrottsvetare & Idrottsmassör, Östersund

Sanna Lind Forsman, medarbetare hos Access Rehab.

Sanna är Idrottsvetare, akademisk certifierad personlig tränare och diplomerad massör. Hon är även utbildad inom Redcord Neurac steg 1 och cert. mammamage tränare. Hon kombinerar massage och triggerpunktsbehandling med övningar, screening och redcord för långsiktiga resultat. Sanna behandlar stela och ömmande muskler, bygger upp utifrån dina svaga länkar och gör dig stark inifrån och ut.

Intresset för idrotten har alltid funnits där, från fotboll, dans och judo vidare in till gymmet och flera år som gruppträningsinstruktör. Gymmet är fortfarande alltid basen och kombineras just nu mest med löpning och sen flytten till Östersund givetvis även längdskidåkning!

”I det här jobbet får jag hjälpa människor att bli av med smärta och kroppsliga besvär. Jag får hjälpa dem att förstå sig på och lära känna sin kropp, hur den fungerar och varför besvären kan ha uppkommit. På så sätt kan de aktivt hjälpa sig själva, få långsiktiga resultat, en starkare och friskare kropp och ett bättre mående.  Träning och hälsa har alltid  också varit en stor del av mitt liv, – mitt största intresse!  Jag insåg, så småningom, att det var större än ett intresse, att det även var något jag ville arbeta med.”

Jag vill lära ut hur man med träning som verktyg kan få en ökad livskvalitet, glädje och hälsa i sitt liv.

 

Klinik: Östersund

Telefon: 063-390 99 02

E-post: sanna@accessrehab.se