Medarbetare

Mikael Klintmark

Tillförordnande Klinikansvarig Vasastan tom 15/4 Leg. Naprapat

Micke är legitimerad naprapat med 14 års klinisk erfarenhet av diagnostisering och behandling av både kontorsarbetande motionärer och idrottare. Han är utbildad i manuell medicin vid Svenska Naprapathögskolan 1999-2003, medicinsk akupunktur, dry needling-akupunktur, medicinsk laserbehandling och i att stärka upp svag muskulatur både i vårt gym och med den mycket effektiva Neurac-metoden. Han arbetade tidigare som handledare på Naprapathögskolans elevklinik i Stockholm. ”Naprapatyrket är otroligt givande och lärorikt. Att med händer och huvud, behandling och kunskap, kunna bidra till att en annan medmänniska får mindre ont och ökar sin medvetenhet för vad han eller hon själv kan göra för att må bra, gör mig tacksam och det känns betydelsefullt. ”

Micke cyklar och löptränar till och från kliniken för att få till träningen i familjelivet, har 3 maraton, 3 halvmaraton i bagaget och tränar nu för att ta PB på 40:12 på milen vid 45 års ålder. Gilllar att trumma och drömmer också om att stå på scenen för att glädja andra.  För övrigt en fena på att tillaga torskrygg.

”Jag tror på att om du förstår varför du har fått ditt besvär, att du känner dig trygg i behandlingen och accepterar din personliga plan för återgång till besvärsfrihet – då har du och jag största möjlighet att lyckas som team för din framgång!”

Du är varmt välkommen! Väl mött i behandlingsrummet, i vårt gym eller på vårt avlastande löpband.

Klinik: Vasastan - Stockholm

Telefon: 08-120 360 12

E-post: mikael@accessrehab.se