Medarbetare

Mikael Klintmark

Leg. Naprapat

Micke är legitimerad naprapat med 15 års klinisk erfarenhet av diagnostisering och behandling av både arbetsrelaterade besvär samt överbelastnings- och akuta skador hos motionärer och idrottare. Han är utbildad i manuell medicin vid Naprapathögskolan, examinerad 2003, och vidareutbildad i Medicinsk Akupunktur, Dry needling-akupunktur , LLLT Laserbehandling och även Licensierad NLP Practitioner. 2005-2007 arbetade han som handledare på Naprapathögskolans elevklinik i Stockholm.

”Jag vill bidra till att du förstår varför du har fått ditt besvär, att du känner dig trygg i behandlingen och accepterar din personliga plan för återgång till besvärsfrihet – då har du och jag största möjlighet att lyckas som team för att nå dit du vill med din kropp!” För att optimera funktion och stärka upp svag muskulatur använder sig Micke både av vårt gym och med den mycket effektiva NEURAC-metoden.

”Naprapatyrket är otroligt givande och lärorikt. Att med händer och kunskap, rådgivning och behandling, kunna bidra till att en annan medmänniska minskar sin smärta och ökar sin medvetenhet för vad han eller hon själv kan göra för att må bra, gör mig både tacksam för yrket plus att det känns betydelsefullt och väldigt givande i mitt liv.”

Micke har 3 maraton och 4 halvmaraton i bagaget 🙂 Han cyklar, löptränar, simmar och gillar att trumma och spela piano. För övrigt är han en fena på att tillaga torskrygg med en smarrig sås till.

”Ta hand om din kropp  – det är den viktigaste platsen du bor i!”

Klinik: Vasastan - Stockholm

Telefon: 08-120 360 12

E-post: mikael@accessrehab.se